• Połowa lipca Autor: ~src [46.134.107.*]
    Już w połowie lipca na wspomnianej platformie rusza trzecia edycja cyfrowej konferencji TactiCon, która jest w pełni poświęcona grom strategicznym. Myślę, że fani naszych gier powinni koniecznie mieć to wydarzenie na swoim radarze” – powiedział Michał Stępień.
  • Re: Połowa lipca Autor: ~Fred [5.180.61.*]
    O przeoczyłem to dobrze to wypatrzyłeś co tam może być Dark Moon czy Real? Może coś zapowiedza albo nawet pokażą??
  • Re: Połowa lipca Autor: zwiedzamnet [91.123.188.*]
    oby nie kolejny raz to samo kulawe demo dark moona.

• Re: Połowa lipca Autor: ~Pedro [89.25.153.*]
    Nie było żadnego dema dark moona nie siej zamętu trollu.
  • Re: Połowa lipca Autor: ~src [83.26.192.*]
    Dokładnie. Finalnie nie ma papier już gdzie spadać. Teraz to juju +spacerowej i ma trafić gotówki od nowego prezesa więc jakby głosy o plajcie są nieaktualne.
    A jeśli okaże się że materiały dm i rp3 dadzą radę to jak dla mnie przed premierą 15mln kapitalizacji to jest minimum. 100% od obecnych poziomów lekko
  • Re: Połowa lipca Autor: -dareczek- [109.169.52.*]
    Plus dotacja dla Space.To już jest dobra kasa ba dokończenie gierek.Jedna gra Space jest gotowa to premiera w 2 q. realna
  • Re: Połowa lipca Autor: ~Pedro [89.25.153.*]
    Te gry Spacerowej to nie są jakieś potencjalne hiciorki z tego co widzę więc bym się nie nakręcał raczej z tego będzie kroplówka ale zawsze o ile uda im się to wypromować bo na razie na Steamdb bardzo mizernie. Bardziej może konsole tam lubią popierdółki. Q2? Przyszły rok? Myślę wcześniej. W upadłośc tu nie wierzyłem bo mają kwartały na plus i wydawców a teraz to już bajka. Jak patrzę na te spółeczki co są bankrutami i mają kapitalizacje większą od Juju patrzcie taki bankrut Intermarum kapitalizacja ponad 11 milionów bez kasy i z pozwem na głowie i brakiem rocznego. Jak takie bankruty są tyle warte to tu winno być nie +100% tylko +400% albo i więcej jak dla mnie.
    W Juju jest spec od giełdy.Pewnie trzymał kurs a Prezes pomagał mu nie dając inf i księgując tak dochody żeby je rozmydlać.A to wszystko po to żeby nowy wchodzący kupił po cenie rynkowej akcje.Po blamażu że Strategy przejęli Space w 2022 i wprowadzili na giełdę.Zobaczcie w rejestrach kiedy powstało Space z Duchem i Kulińskim.Teraz robią myk z pozyskaniem części growej Space.A nowy Prezes będzie miał darmo akcje Juju bo sprzeda Space poprzez odwrotne przejęcie.Perpetum Mobile.Wszystko się samo finansuje.Do tego dotacje.Jedna spółka dwóch dotacji pewnie by nie dostała.A dotacje dostać niełatwo jeśli się nie na dojścia.
    Fakt ze w okolicy 2022 roku z jakichś powodów biznesowych zdecydowali się przejąć Space.Może faktycznie dostrzegli potencjał w ich grach?
  • Re: Połowa lipca Autor: muaddibb [89.228.44.*]
    Teraz to panie gaming ma dziwoty różne, ale masz jjb tak nisko przez dareczka głównie, to ona zawsze wali i zasypuje wzrosty. Gdyby nie on jjb latałby po 2zł lekko.
  • Re: Połowa lipca Autor: ~Minifund [37.47.90.*]
    Tak woreczek dareczek nasza hiena za każdym razem nas ubiera ciepłej w palta. Nie wiem ile ten spekulant tego ma i niestety cwany zawsze krok do przodu . Dareczek Ty z jakiegoś programu korzystasz? A ten Tomi to twój żart z innego IP? Czas na prawdę skoro tyle lat na tym juju siedzimy. Prawie jak załoga okrętu podwodnego Kursk. Od zanurzenia.
    Z doświadczenie Ci coś napiszę.Siedziałem na pewnym forum długo.Akcje rosły..Z forum zrobił się DSC.Potem odsiewy i kolejne Dsc itd.Została grupka osób z dużymi pakietami wiedzą i umiejętnościami.Miało być tak pięknie.Spotkania giełdowe,wspólne nowe projekty.A skończyło się jak zawsze.Nieporozumienia i wzajemne żale a nawet jeszcze gorsze sprawy.Na dzień dzisiejszy nie nam kontaktu z nikim z tamtej ekipy choć widzę ich na forum.Wniosek jest z tego taki że z przypadkowych osób tam gdzie są pieniądze załogi się nie stworzy.
    Załoga się rozpadła w momencie najwiekszych wzrostów.szukanie winnego spadków itp.I znowu wchodzimy w paradoksalną sytuację jakby od jednego czy grupy graczy niezwiązanych z daną spółką zależała wielomilionowa kapitalizacja i ruchy na niej
    Takimi tekstami karmisz moją próżność.Dziękuje że masz aż tak wysokie mniemanie o mojej sile sprawczej..
  • Re: Połowa lipca Autor: ~Minifund [37.47.90.*]
    Co z vacariusem sprzedał w okolicy "za jedno piwo"? Teraz to by się 5 zeta przydało a wy gadacie o 2
    2 zł to jest 100 procent i nawet wsród moich znajomych są osoby którym to w zupełności wystarczy..Kupić sprzedać i lecieć dalej.Od 2 do 3 zł to będzie dla kursu droga przez mękę.Przełamanie 3 może dopiero otworzyć drogę wyżej
  • Re: Połowa lipca Autor: perdi [188.146.97.*]
    Żeby zaczęło to rosnąć spółka musiałaby zacząć robić dobre gry a na to się nie zapowiada to nie cdr że będzie rosło przed premierą tutaj już nikt nje wierzy w cuda. Jedyna opcja na wzrosty to dobra premierą a na to tu nie licze
  • Re: Połowa lipca Autor: ~dziadjujubowy [5.184.225.*]
    To po co tu siedzisz?
  • Re: Połowa lipca Autor: ~waldi [94.254.167.*]
    Dnia 2024-06-30 o godz. 17:12 ~dziadjujubowy napisał(a):
    > To po co tu siedzisz?

Jak nie wiesz, to cię uświadomię. Forum jest do wyrażania opinii, zarówno tych pozytywnych jak i negatywnych.
  • Re: Połowa lipca Autor: ~As [185.161.202.*]
    To moze byc przelom dla spoleczki i poczatek bardzo solidnych wzrostow :). Wszystkim zycze duzych zyskow juz tylko 2 tygodnie na tanie zbieranie :)
  • Re: Połowa lipca Autor: ~Smichu [95.214.216.*]
    Zarząd JUJUBEE S.A. („Emitent”) informuje, że w dniu dzisiejszym tj. 11.01.2023 r. podpisał z Fulqrum Publishing Ltd. („Wydawca”) umowę wydawniczą na grę Realpolitiks 3: Earth and Beyond („Umowa”).

Czyli gra w produkcji co najmniej półtora roku. Choć standardem teraz jest, że wydawcy się pokazuje jakieś demo, więc może nawet z 2 lata nad tym pracują. Stawiam dolary przeciw orzechom, że chodzi o Reala 3.
[x]
JUJUBEE -6,10% 1,00 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.