• o Hortico Paweł Malik Autor: ~Best [37.120.236.*]
    https://www.youtube.com/live/YxHXuw2Tq8E?si=9o-wp3kPwTRgkuln&t=2020
  • Re: o Hortico Paweł Malik Autor: ~Best [37.120.236.*]
    prosze o usunięcie linku, nie byłem świadomy że chodzi o niepubliczny film, przeoczyłem ten fakt
  • Re: o Hortico Paweł Malik Autor: ~Best [146.70.176.*]
    zgłosiłem mój post z linkiem do moderatora z prośba o usunięcie.

POS to wspaniała seria, przez moje gapiostwo i głupotę nie sprawdziłem że to treść ekskluzywna, tylko dla abonentów Portalu Analiz.

Seria ma mnóstwo odcinków i z całego serca polecam tani jak barszcz abonament w PA, bo oprócz tego zyskujecie dostęp do wspaniałej społeczności dociekliwych inwestorów, wielu portfeli pełnych argumentacji transakcji, merytorycznych rozmów na forum i mnóstwa informacji o rynku. Forum i chat tętni życiem. Tak chyba mogę jedynie spróbować się zrehabilitować za niemądre zachowanie. To nie naganianie na PA, piszę absolutnie szczerze, że to najlepsze miejsce do wymiany poglądów o giełdzie.
  • Re: o Hortico Paweł Malik Autor: ~Swinger [194.26.101.*]
    Dzieki, przynajmniej wiemy skad nagle skoki vol na spolkach ktore omawiali.. Cenny material sie tu dostal...
  • Re: o Hortico Paweł Malik Autor: ~subskrybent [217.11.128.*]
    Czyli nakupią taniego papiera, na webinarze przedstawią papier jako perspektywiczny swoim subskrybentom, którzy ich utrzymują subskrypcjami. A na końcu ożenią papier z zyskiem tym subskrybentom. W dużym uproszczeniu tak to działa.
  • Re: o Hortico Paweł Malik Autor: ~Kiss [46.112.112.*]
    Są naprawdę tacy naiwni co kupują abona? Ale dobrze że ktoś wrzucił taki filmik
[x]
HORTICO -1,32% 6,00 2025-09-23 16:27:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.