• Nowy dlc i wejście w wersję 1.5 Autor: ~UcheJ [95.160.159.*]
    Ciekawe ilu ludzi kupi dlc.
  • Re: Nowy dlc i wejście w wersję 1.5 Autor: ~Grek [31.0.80.*]
    Za chwilę konsole a tutaj stypa... Nie chcę nawet myśleć że ten projekt nie wypali
  • Re: Nowy dlc i wejście w wersję 1.5 Autor: ~Lars [195.136.100.*]
    Konsole pozwolą spłacić GMG i zacząć zarabiać . Czekaj na zapowiedź ATR2 będzie niespodzianka
  • Re: Nowy dlc i wejście w wersję 1.5 Autor: ~Grek [46.112.114.*]
    Nie pozostało mi nic tylko czekać.. Mam nadzieję że w końcu i tu będzie jakieś pozytywne zaskoczenie
  • Re: Nowy dlc i wejście w wersję 1.5 Autor: ~Free [78.8.1.*]
    No zobaczymy. Ja już po tym co się odwaliło na MG wolę studzić swój entuzjazm. Z drugiej strony trochę zarobiłem na True Game Syndicate, gdzie nie spodziewałem się takich spektakularnych wzrostów, więc nigdy nie wiadomo. Może właśnie takie spółki jak Road z kapitalizacją rzędu 12 a nie 80 mln są lepsze do zarabiania?

Gorzej na kursie już chyba być nie może, jesteśmy dołku od kilku miesięcy z przerwami na krótkie wystrzały w górę, więc może coś się w końcu ruszy. Na pewno będzie dobra okazja.

Swoja drogą miło że wydali patcha, myślałem że już sobie odpuścili wersję na PC:) Niestety nie wiem czy to coś zmieni na dłuższa metę, ponieważ żeby sprzedaż znowu ruszyła niezbędne jest przejście do niebieskich ocen w średniej z 30 dni, a oni zaliczyli nawet spadek formy, co zniechęca graczy bardziej nawet niż ogólne oceny mieszane.

Dużo zależy od tego, czy te DLC są aktualne, czy już jednak wydawca da sobie z nimi spokój patrząc na stan gry i wyłoży hajs na ATS2.

No ale umówmy się, że teraz najbardziej liczą się konsole, PC już trochę mentalnie sobie odpuściłem i pogodziłem się, że sukcesu nie będzie skoro nie załatali tego przez pół roku. Ale może przyjemnie się pomylę, kto wie?
  • Re: Nowy dlc i wejście w wersję 1.5 Autor: ~ety [213.134.176.*]
    Może być gorzej, spójrz na FreeMind S.A.
  • Re: Nowy dlc i wejście w wersję 1.5 Autor: ~Lars [195.136.100.*]
    FreeMind nie ma żadnego dobrego IP nie ma co porównywać. No i zobaczycie co prezes Puczyński potrafi . Atr2 będzie jego dziełem .
[x]
ROAD 2,00% 6,12 2025-10-01 12:47:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.