No zobaczymy. Ja już po tym co się odwaliło na MG wolę studzić swój entuzjazm. Z drugiej strony trochę zarobiłem na True Game Syndicate, gdzie nie spodziewałem się takich spektakularnych wzrostów, więc nigdy nie wiadomo. Może właśnie takie spółki jak Road z kapitalizacją rzędu 12 a nie 80 mln są lepsze do zarabiania?
Gorzej na kursie już chyba być nie może, jesteśmy dołku od kilku miesięcy z przerwami na krótkie wystrzały w górę, więc może coś się w końcu ruszy. Na pewno będzie dobra okazja.
Swoja drogą miło że wydali patcha, myślałem że już sobie odpuścili wersję na PC:) Niestety nie wiem czy to coś zmieni na dłuższa metę, ponieważ żeby sprzedaż znowu ruszyła niezbędne jest przejście do niebieskich ocen w średniej z 30 dni, a oni zaliczyli nawet spadek formy, co zniechęca graczy bardziej nawet niż ogólne oceny mieszane.
Dużo zależy od tego, czy te DLC są aktualne, czy już jednak wydawca da sobie z nimi spokój patrząc na stan gry i wyłoży hajs na ATS2.
No ale umówmy się, że teraz najbardziej liczą się konsole, PC już trochę mentalnie sobie odpuściłem i pogodziłem się, że sukcesu nie będzie skoro nie załatali tego przez pół roku. Ale może przyjemnie się pomylę, kto wie?