Po 8 zł - czyli o prawie 20 proc. taniej, niż wynosił kurs na poniedziałkowej sesji - będą sprzedawane w ramach nowej emisji prywatnej akcje notowanej na GPW spółki Genomtec. Oznacza to, że spółka może pozyskać maksymalnie 13 mln zł na dalsze prowadzenie prac badawczo-rozwojowych. – Naszym celem jest, by ta emisja była ostatnią przed komercjalizacją platformy Genomtec ID – zapowiadał miesiąc temu na łamach PB Miron Tokarski, prezes i znaczący akcjonariusz Genomtecu.
Ale do sedna się nie odniesie:). Miało nie być emisji, a były. Prawdopodobnie będą i kolejne. Tylko takie ścier....wo jak ty wtedy się ulotni, bo swoje zadanie spełni.
Alice, już 46% minus na SDS? Jak Ci zostanie 25% początkowego kapitału, to może coś ruszy, żeby Cygan zrealizował 15% zysku xD. Już wystawiłaś na sprzedaż apartament w Sosnowcu aby uśrednić? Martwię się o ciebie, jeszcze trochę a będziesz musiała zainwestować w duży karton z Biedronki (mała kawalerka w centrum Sosnowca), postaw obok dinozaura, to będąc przejazdem zainwestuję 20 zł w Twój obiad.
Nie wiem dlaczego łączycie mnie z Sosnowcem, spędzam tu tylko cieple miesięce. Większość bo aż 2/3 roku jestem w Tulum. Tatko kupił apartament obok i tez tam mieszka. On tylko laczy się częściej na zoomie z tymi wszystakimi profesorami w pl. O Mironie nie ma dobrego zdania, mówi ze młody i jeszcze dużo musi się nauczyć.