Dnia 2024-06-28 o godz. 11:54 ~staszecki napisał(a): > Nie wiem jak to zrobić. Odpowiedz i sprawdzę , czy miałeś rację , czy nalezy wierzyć wykresom.
niech zgadnę, masz chroniczny problem z podejmowaniem decyzji i dlatego podrzucasz je innym a potem chcesz "rozliczać", byle nie siebie ... a co do wykresów, nie potrafisz ich czytać, czy co? jest takie malutkie "5L" pod wykresem, wciśnij, pokażą się też suwaki do ustawiania zakresu, możesz ustawiać okres do woli ale interpretuj sobie sam
Nie miej obaw. Nie będę ironizował z twojej wiedzy w temacie jak się nie sprawdzą twoje przewidywania. Ale ciekaw jestem gdzie będziesz w stosunku do tych , co tu widzą 35 zł a inni 1 zł i nizej.
Dnia 2024-06-28 o godz. 12:17 ~staszecki napisał(a): > Nie miej obaw. Nie będę ironizował z twojej wiedzy w temacie jak się nie sprawdzą twoje przewidywania. Ale ciekaw jestem gdzie będziesz w stosunku do tych , co tu widzą 35 zł a inni 1 zł i nizej.
powtórzę, masz problem z własnymi decyzjami i marzy ci się wymuszanie ich na innych a potem "rozliczanie" tychże ...NIE zaspokoję twojej ciekawości i tak zostanie, czy ci się to spodoba, czy nie
Dnia 2024-06-28 o godz. 14:10 ~staszecki napisał(a): > Ale ja znam wiele innych spólek , gdzie te okazje są zdecydowanie większe i ja tam zarobię krocie.
wiesz, co w ogóle robisz na forum Stx? życzę kroci gdzie indziej, skoro tu, jak sugerujesz, nie potrafisz
Dnia 2024-06-28 o godz. 12:17 ~staszecki napisał(a): > Nie miej obaw. Nie będę ironizował z twojej wiedzy w temacie jak się nie sprawdzą twoje przewidywania. Ale ciekaw jestem gdzie będziesz w stosunku do tych , co tu widzą 35 zł a inni 1 zł i nizej.
masz jakieś kwalifikacje do 'ironizowania" z czegokolwiek? bardzo w to wątpię, a może taką wiedzę że możesz "rozliczać" innych? jeszcze ciekawsze...chciałbyś wymóc na mniej jakąś decyzję a potem "rozliczać", cóż, dorośnij, naucz się czytać wykresy i podejmowania samodzielnych decyzji
"nie miej obaw"? ty tak na poważnie? masz jakieś kwalifikacje do "sprawdzania" kogokolwiek? szczerze wątpię, przy okazji, "widzenia" innych mnie nie interesują a z ciebie cienki "miszcz sugestii", naprawdę