Jakiś 4tunat, napisał na tym forum
"Panowie ... ff na wczoraj już tylko 2,75% i ostatnie łajzy sprzedają resztówki po 6,71 ... ;-))"
Po pierwsze tutaj także zaglądają Panie.
Nie mam ALC, czaję się aby wskoczyć, chcąc poznać bardziej podmiot, czytam komunikaty, forum i inne źródła. I tu kicha, ręce opadają. Jak czytam post, gdzie ktoś odnosi się do innych z taką pogardą, z taką nienawiścią.... to jedyne na co mam ochotę, to prysnąć stąd jak najdalej.
A tak na marginesie, uważam, że walor, którym zainteresował się az tak prymitywny człowieczek, nigdy nie da zarobić. Papier zna się na ludziach.
Panie wrażliwy, coś się Panu środowiska pochrzaniły ... to jest giełda, gdzie rządzą chciwość i strach, a nie bon ton i poprawność społeczna. Pewnie na Murzyna w USA mówisz Afroamerykanin, a na złodzieja ... posiadający inaczej. Ale to już Twój problem, tak samo jak fakt, ze posuwasz się do inwektyw ... "prymitywny człowieczku" ;-).
Acha i nie wchodź w Alchemię, bo w jej akcjach siedzą same żądne zysku "prymiytwy".
Co za egzemplarz ... "papier zna się na ludziach"(sic!!) ;-)))
kimkolwiek jestes marco, daj sobie spokoj,
nie podoba sie ALC to nie kupuj, po co obrazasz innych, sam decyduj o swoich inwestycjach, czytaj newsy, analizuj wykresy itp.,itd.
mam nadziej, ze jednak pojdziesz za golsem rozumu i bedziesz z daleka od ALC
Kochani inwestorzy zapamiętajcie raz na zawsze ze nie ważne za jaką cene się kópi czy niską czy wysoką ,najważniejsze zeby po kópnie wmiarę szybko rosła,i zeby zarabiać,I NIE KŁÓcić sie czy spadnie czy nie tylko obserwować,oni itak zrobią tak jak oni chcą choć by my na głowie stawali to i tak ich nie pszechyczymy.......Głowy do góry nie jest zle ,a miało być tak zle ,bo oni chcieli zeby my drobni inwestozy nie kópowali jak akcje są tanie .oni by chcieli zeby my najwięcej kópowali na górce ..POZ............................