Bardzo pozytywnie.
Dużo pozytywniej, niż w momencie, gdy 1 akcje można było kupić za 8zł, ja skorzystałem skorzystałem okazji i przez ostatnie 2 tygodnie zbierałem. Jeśli da się dokupić w poniedziałek poniżej 6zl to jeszcze coś wrzucę.
Obecnie spółka ma największy udział w portfelu i jestem bardzo spokojny o wzrosty.
Szczerze nie zdziwi mnie 100% w kilka miesięcy, ale nawet po 12zl nie mam zamiaru wychodzić z pozycji
Raczej nie było nic o czym nie było wiadomo. W domyśle są to dane wrażliwe - więc nie ma co liczyć że coś więcej byłoby powiedziane na Walnym.
Do wyników 1,5 miesiąca - więc trzeba się cieszyć z kontynuacji korekty i sobie spokojnie dokupić. Za kilka miesięcy - jak spółka będzie już na rynku regulowanym - to spadków po 30% (przy rekordowych wynikach) - w rejony C/Z 7 - już raczej nie będzie. Nikt nie będzie tęsknił za NC
Rossmann w Niemczech nie był taki oczywisty. Kosmetyki do makijażu w biedronkach też. Ukryć się nie da, że generalnie bardzo fajnie się 4mass rozwija. Skup akcji też fajnie, że nie wywalają na razie kasy, bo lepiej jak to pójdzie w produkcję, sprzedaż i marketing. Na razie każdy z głównych ma z walnego na walne więcej akcji. Ciekawe też jak pójdzie sprzedaż dermokosmetyków, bo to spory rynek.
Rossmann niemiecki i generalnie Rossmann to ogromny dystrybutor. Teraz tylko rozwijać brush up i wbijać do nich z szafami kosmetycznymi na wzór hebe. A Brush up to już nie są tanie kosmetyki dla ludu, więc i marża jest odpowiednia.