Niestety teraz spekulacyjnie ruchy w dół. Nikt normalny przecież nie odda po 2.56 jak wczoraj mógł sprzedać po 2.7 i chwilowo nie było chętnych żeby za tyle oddać. Pozostaje teraz podbierac im podczepuajac się pod skup.
Przy 2.27 mi się sprawdziło. Za dużo tracili akcji wiec podbili i wywalili część a teraz wała resztkami w dol i liczą ze na ustalonym poziomie będą mieli z jednoczesnym zakupem. Liczę na info które storpeduje im cały plan.Wczoraj nie uchwalili emisji dla pkp I mam pewne podejrzenia co za tym może się kryć.
od kiedy algorytmy KUPNA- SPRZEDAŻY zaczęły rządzić na GPW skończył sie uczciwy /rzetelny handel ! teraz to kwestia '' szczęścia - nieszczęścia '' , czyli loteria na jaki poziom wpadniesz przy K lub przy S ,,,,, w ten sposób samozadowolenie , może mieć sternik bez udziału publiczności ! ! ! zboki górą !
;-((((
Przy 2.27 pisałem że lecimy na 3 zl to tez nikt nie wierzył. Wczoraj odbiło do 2.79 i musi być korekta.Ff to tylko 10%i z tego duża część trzyma spekula. Nie dadzą zarobić jak sami nie wycisną z tego jak najwięcej. Czekaj na właściwe info i zobaczysz że 3 zl to tylko będzie wspomnienie.
tutaj infa są bez znaczenia ! ! ! tu wszystko leży w decyzji/działaniu towarzysza zboka-sternika ! firma nie jest zainteresowana jakością kursu i dobrych relacji na poziomie PR ! - no co Ty ? nie widzisz tego ???
=============
z wyliczeń mi wychodzi max :2,88 po północy i bez bielizny ,,,,, .
Mnie wychodzi 3.5 widocznie mamy inne kalkulatorki. Dzisiaj jak pisałem 2 panów uwalili kurs przerzucajac akcje pomiędzy sobą i teraz mielona na 2.53-2.56
to nie dwóch panów !!!!!!!! , tylko ALGORYTM tak wystawia i zbiera ! zlecenia są wystawiane i realizowane wzajemnie ! co jest zabronione na bananie !! ale , spróbuj to udowodnić !- robią to z dwóch , trzech rachunków i tyle , wiem ale nie powiem ! ! ! - tajemnica podsłuchu wprowadził to Dietl i był z tego bardzo durny ! ( tzn .dumny ) - zwiększył obroty i dochód gpw - kosztem uczciwości -przyroda ! Życzę powodzenia w podnietach i marzeniach , ;-))
Pozwolisz ze się z tobą nie zgodzę. Ja uważam że jest rozgrywka pod akumulacja. Akcji jest mało i chętnych na oddanie jeszcze mniej.Zanizaja licząc ze postraszyc i oddadzą a potem zbierają do określonego poziomu.
Czyli kto tym steruje? Sama trakcja specjalnie kurs daje w dół? Pytam serio bo nie kumam. Bliska mi osoba pracowała w trakcji i to naprawdę dobra firma z potencjałem i kadra specjalistów. Nie rozumiem dlaczego jest w dolku