"Govena Lighting Spółka Akcyjna Informacja o aktualnym stanie stosowania zasad ładu korporacyjnego określonych w dokumencie Dobre Praktyki Spółek Notowanych na NewConnect
Spółka przyjmuje model biznesowy i strategię biznesową, które powinny brać pod uwagę oczekiwania akcjonariuszy oraz wychodzić naprzeciw potrzebom interesariuszy, w tym także – w zakresie odpowiednim do rodzaju oraz skali prowadzonej działalności - uwzględniać kwestie ESG.
Spółka prowadzi przejrzystą i rzetelną politykę informacyjną oraz dba o systematyczną, należytą komunikację z inwestorami i analitykami.
W opinii Zarządu Emitenta wszelkie informacje o Spółce są udostępnianie na bieżąco w raportach bieżących, okresowych i ESPI. Niemniej Emitent planuje podjąć działania celem stosowania tej zasady."
To ta opinia jest błędna nieszanowna spółko goveno.
kulczyk ma as akcjonariuszy za nic. Z poziomu EFE co do zasady wszystkie szumnie zapowiadane biznesy skoczyły się na ESPI.
Jak to nazwać? Niech każdy sam nazwie to po imieniu.
Żeby dopiec spółkom kulczyka można składać wnioski o przeprowadzenie przez KRS postepowania przymuszającego dot. braku sprawozdania finansowego za 2023 r. Pomimo, że KRS wszczyna takie postępowanie z urzędu, może taki wniosek być dla sądu impulsem do zdyscyplinowania władz Goveny i EFE.
Chłopek małorolny jak kakolewski. Wazne ze spółką jeszcze nue grana zarobili na niej na bilet PKS z Sosnowca do Knurowa. A sla mnie wniosek jest prosty. Będzie spółka w uzyciu. Gdzie można otworzyć. po miesiącu zawiechy? Pod jakim kątem żeby nie szło bezczelnie pionowo? 8 zł? 12? Niech 4 zł i marsz na górnych z drobnymi korektami 2 dychy za sztukę jak psu micha. Nawet szamba na aqautech wycisnęli do spodu zanim wyrzucili ulicy, spółki patrowicza. Ile ja się wypracowsn nasłuchałem o darmowych akcjach sypanych ulicy po 2-5 gr koniec końców zawsze była ich ograniczona ilość dziś 25 mln z czego w i f nie istnieją w obrocie
kowalski jaką ty inteligencją tryskasz na tym forum. Elokwentne, inteligentne, merytoryczne i co najważniejsze zrozumiałe, genialne wpisy. Jak w realu jesteś taki sam, to ci co ciebie znają to tylko im zazdrościć, że mogą z kimś takim jak ty dzielić swój czas :-)))
6 lat doradzania na minimach+ miesiąc na zawieszeniu. Ja jak jestem niezadowolony to wychodzę z knajpy sklepu Barbara. Po co się męczyc chłopcy? Przywiązali?
No niestety ty kowalski nie chcesz rozwiązać się od tego forum, nie chcesz z niego wyjść, a praktycznie wszystko co obiektywnie pisze się o govenie i jej władzach, tobie nie pasuje. W konsekwencji jesteśmy raczeni rozlewanym przez ciebie na tym forum pokazem twojej "inteligencji".
A że praktycznie wszyscy z tego forum tobie nie pasują, nie podobają się tobie co do zasady wszystkie wpisy, to zrób kowalski to co wszystkim radzisz.