• No patrzcie Autor: ~cep [194.36.19.*]
    Pan Sobik nie sprawdza informacji z tego forum i nadal akcje dokupuje. Pewnie śledzi moje zachowanie bo ja też dokupuję.
  • Re: No patrzcie Autor: ~Keciak [46.112.92.*]
    Wow !!
    Jestem pełen podziwu ,ze masz taki wpływ na króla masła i śmietany !
  • Re: No patrzcie Autor: ~Keciak [46.112.92.*]
    Sobik znowu zaszalał i całe 600 sztuk zgarnął
    Musi byc mocno zdeterminowany !
  • Re: No patrzcie Autor: ~Hans [37.47.240.*]
    Ale Wy macie dziwne poczucie humoru.

Życzę Wam takiej kasy jakieś się Sobik i Moska dorobili….
    A tak przy okazji to Sobik wziął prawie 60tys szt…. A nadmienię że wcześniej 1mln szt.
    Więc dalej uważam że coś wie i wierzy w Lentex
  • Re: No patrzcie Autor: ~re [37.109.147.*]
    radujcie sie madroscia krola margaryny ale co dla was zostaje? przepisanie w spadku tej makulatury z lumpexu
  • Re: No patrzcie Autor: ~Keciak [46.112.71.*]
    Sobik nie czyta wpisów na tym wątku i nie jest świadomy jaki błąd popełnia pakując kasę w ltx
  • Re: No patrzcie Autor: ~re [37.109.146.*]
    dla wielbicieli sobika to 2014 kurs byl wyzej niez obecnie. To pewnie ten sobik to wizjoner z gornej polki. Ciagle cos widzi
  • Re: No patrzcie Autor: ~Keciak [46.112.71.*]
    Dalekowidz !
    Widzi co będzie w 2028 albo i dalej
  • Re: No patrzcie Autor: ~re [37.109.146.*]
    przy takich fachowcach obstawiam ze kurs bedzie stabilny i sie nie zmieni
  • Re: No patrzcie Autor: ~re [37.109.145.*]
    a lumpex dalej w krzokach a wizjoner od margaryny razem z cepem cos knuja. Pewnie kiedy bedzie 5xxx
  • Re: No patrzcie Autor: ~Yurek [89.234.246.*]
    Znam tą firmę od podszewki, nie należy spodziewać się już nic dobrego, wynik finansowy owszem mogą pokazać pozytywny bo mają jeszcze co sprzedać, ale tu kończą się pozytywne informacje.
  • Re: No patrzcie Autor: ~aa [31.182.241.*]
    Zmieniasz nicki ale nikogo nie nabierzesz cwaniaczku. Wcześniej Jacek teraz Yourek.
    Wcześniej Jacek teraz Yourek. Zdecyduj się.
  • Re: No patrzcie Autor: ~Keciak [46.112.70.*]
    Nie ważne kto i jak sie podpisuje
    Ważne co pisze !
    Z faktami sie nie dyskutuje.

• Re: No patrzcie Autor: ~re [78.30.74.*]
    no tak myslenie na poziomie sprzedazy masla z olejem konczy sie tak jak w lumpexie. Niektorym sie troche udalo ale nastepny krok to juz smiech. Zobaczcie co robia z libetem. Potrafia tylko sprzedac aby przezyc. Kurs od 10 lat wisi i powiewa
  • Re: No patrzcie Autor: ~Red [37.30.18.*]
    Tylko lentex hahahahah
  • Re: No patrzcie Autor: ~cep [194.36.19.*]
    Lenteks jest bardzo stabilną spółką ale zagrożenia pewne ma. Ciągłym zagrożeniem jest jakiś pożar czy wybuch. największym zagrożeniem jest obecny rząd i jego ceny energii. Puławy już produkcję ograniczają tak jak wiele firm innych firm.
  • Re: No patrzcie Autor: ~re [37.109.144.*]
    czyli nowa lepsza cena 5xxxxx czy szykowac sie na 4xxxxx. Cep ty jestes normalnie bolszewikiem jesli przetrwanie uzalezniasz od dzielan rzadu. Ile to bylo czasu na zmiane sposobu produkcji?
    nie wiem dlaczego kidys kupilem to takie cos i teraz kwicze jak krol mieszania masla z olejem rozklada spolke. Jak kiedys mogli cos sprzedac to jeszxze dychali. Ale juz nie wiem czy moga jeszcze co sprzedac. Kurs od 10 lat coraz nizej
    Dnia 2024-07-07 o godz. 17:40 ~re napisał(a):
    > nie wiem dlaczego kidys kupilem to takie cos i teraz kwicze jak krol mieszania masla z olejem rozklada spolke. Jak kiedys mogli cos sprzedac to jeszxze dychali. Ale juz nie wiem czy moga jeszcze co sprzedac. Kurs od 10 lat coraz nizej

Wszyscy to wiedzą kim jesteś.
    ja ci powiem kim jestem. Przez wlasna glupote utopinym w ten szit i nie wiem kiedy bedzie mozna z tego sie ewakuowac. Konca spadkow wg mnie nie widac
  • Re: No patrzcie Autor: ~Keciak [46.112.70.*]
    Pocieszę Cię
    spadki sie skończą jak na początku będzie cyfra 3,xx
    Cierpliwości !
    PS. Też wtopiłem
    pocieszajace jet to ze te gupie zarzady tez topia kase w lumpexie. Tego hoffmana to naprawde nie rozumiem. Kupic tyle tego skoro wiadzial co sie dzieje
[x]
LENTEX 2,52% 6,50 2026-03-25 16:23:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.