Życzę Wam takiej kasy jakieś się Sobik i Moska dorobili….
A tak przy okazji to Sobik wziął prawie 60tys szt…. A nadmienię że wcześniej 1mln szt.
Więc dalej uważam że coś wie i wierzy w Lentex
Znam tą firmę od podszewki, nie należy spodziewać się już nic dobrego, wynik finansowy owszem mogą pokazać pozytywny bo mają jeszcze co sprzedać, ale tu kończą się pozytywne informacje.
no tak myslenie na poziomie sprzedazy masla z olejem konczy sie tak jak w lumpexie. Niektorym sie troche udalo ale nastepny krok to juz smiech. Zobaczcie co robia z libetem. Potrafia tylko sprzedac aby przezyc. Kurs od 10 lat wisi i powiewa
Lenteks jest bardzo stabilną spółką ale zagrożenia pewne ma. Ciągłym zagrożeniem jest jakiś pożar czy wybuch. największym zagrożeniem jest obecny rząd i jego ceny energii. Puławy już produkcję ograniczają tak jak wiele firm innych firm.
czyli nowa lepsza cena 5xxxxx czy szykowac sie na 4xxxxx. Cep ty jestes normalnie bolszewikiem jesli przetrwanie uzalezniasz od dzielan rzadu. Ile to bylo czasu na zmiane sposobu produkcji?
nie wiem dlaczego kidys kupilem to takie cos i teraz kwicze jak krol mieszania masla z olejem rozklada spolke. Jak kiedys mogli cos sprzedac to jeszxze dychali. Ale juz nie wiem czy moga jeszcze co sprzedac. Kurs od 10 lat coraz nizej
Dnia 2024-07-07 o godz. 17:40 ~re napisał(a): > nie wiem dlaczego kidys kupilem to takie cos i teraz kwicze jak krol mieszania masla z olejem rozklada spolke. Jak kiedys mogli cos sprzedac to jeszxze dychali. Ale juz nie wiem czy moga jeszcze co sprzedac. Kurs od 10 lat coraz nizej
pocieszajace jet to ze te gupie zarzady tez topia kase w lumpexie. Tego hoffmana to naprawde nie rozumiem. Kupic tyle tego skoro wiadzial co sie dzieje