Zobaczymy jak zareaguje kurs?
Pewnie powiedzą co z opcjami i czy są one korzystne dla akcjonariuszy.
I do końca czerwca miało.być coś o RP3.Na Movie nie dałem się wyleszczyć a nawet dobieramy.
Chciałeś powiedzieć na movie dałeś się ubrać bo liczyłes na rakietę a było grube sypanie i wisisz na haku.... Yyy znaczy nie dałeś się wyleszczyc :) hahhah
Może nie wiszę na haku ale na haczyku na Movie.Jednak z wnioskami poczekajmy do podsumowanie premiery.Czyli prawdopodobnie do jutra.Więc narazie spokojnie.Jakby któraś z gier Juju miała peak z Mocie to byli byśmy szczęśliwi.Choć tam jest 70 kap.U nas na Juju 70 mln kap to po emisjach było by11-13 Pln .I na naszym Juju coś się wyjaśnić powinno.Lipiec wyjaśni mi się też coś niecoś na Moonlit więc lato zapowiada się ciekawie..Na Moonlit dużo nie miałem ale PP ppzwoliło mi troszkę żebrać.Redukcja do 25 procent była .W sierpniu prawdopodobnie będzie drugie PP.Ciekawe co wymyślą aby popchnąc kurs Moonlita.Zastanawiam się na zakupem kolejnego groszowego gniota.
Ale po co Movie brać było, kiedy w mniejszej kapitalizacji jest np. GIF, gdzie masz grę ze statystykami 3x lepszymi od DDS2 + o wiele więcej kasy w spółce, fundusz, przed sobą premiery? Do tego myślisz, że czemu z Movie nikt nie chce współpracować prawie. Spójrz na Road Studio i Plw. Kiedyś ostrzegałem o AIG jak się skończy. Ludzie nadal uśredniają, nie wiedząc jak nadal po takim spadku jest drogo. Jak chcesz coś po premierze brać bez ryzyka masz gop, cdp. Jeżeli liczysz na duży %, ale też ryzyko to NC ;) Ogólnie nigdy nie jest dobrze brać czegoś co bezpodstawnie trzyma się długo w rankingach akcjonariuszy indywidualnych.
Ale jak już Movie się związałeś i nie lubisz wywalać ze stratą, to radzę kupić/uśrednić na linii trendu (narysuj sobie, proste tam akurat, jak pamiętam chyba 23.50zł. Identycznie jak z Gop będzie. Co ciekawe sam tam stałem na Gop 10gr nad linią i minęło moje o 5gr ;)
Uchylono dwa ostanie paragrafy co sugeruje że żadnego udziałowca lub wspólnika nie będzie tym samym jutro prawdopodobnie dowiemy się o przedłużeniu opcji strategicznych.
Nie uchylono tylko nie glosowano "z powodu braku kworum wymaganego przepisami Kodeksu spółek handlowych." "Przewodniczący Zgromadzenia poinformował Zarząd o brzmieniu art. 445 § 2 i 3 k.s.h., tj. o możliwości podjęcia uchwały określonej w § 1 pkt. 2/ niniejszej uchwały na kolejnym Walnym Zgromadzeniu bez względu na liczbę Akcjonariuszy na nim obecnych." Nie straszcie mnie tu wy wydluzeniem opcji licze na konkret.