Zwalają to sami właściciele tego cuda. I nic nie poradzisz bo zasypują każdy popyt. To jest raczej dla KNF temat. Pytanie po co to robią? Chcą wyjść z gpw?
no ale jak zasypuja popyt skoro sami biora naraz duze ilosci? sledzac ESPi o ich zakupach, porownujac do obrotów z danych dni, to jakies 80 jak nie wiecej % obrotu, to wlasnie zakupy zarzadu. Poprostu , niestety , troche ludzi opuscilo statek na podbitce. Teraz jest gra na oddawanie akcji przez niecierpliwych, jesli juz sie skoncza chętni na oddawanie po 3,40-3,50 to obstawiam znowu beda zakupy o kolejny stopien wyzej, powiedzmy do 3,80 czy tam do 4zł. I tak , az mnostwo ludzi odda. Smutna taktyka, ale jak widac skuteczna, jesli zarzad ma sporo czasu na realizacje.
Ja tez mam sporo czasu wiec nie zamierzam oddawac tego co mam, ba nawet dobieram jak nieco spada, wczoraj np. pod koniec sesji te 2300akcji kolejnych do kolekcji. Trzhmać twardo, nie sypac, dokupowac to i bedzie roslo
Taką taktyką to tylko zrażają do siebie potencjalnych inwestorów skoro rynek nie decyduje o wartości akcji firmy tylko cwaniaki z zarządu - to obrzydliwe i odpychające a powinno być raczej odwrotnie. Niestety taki mamy w Polsce klimat
Wiecie kim jest kiszonka? Zleceniobiorcą, jak większość osób na tym forum.resztę dopowiedzcie sobie sami. Trzymać się do jutra. Od poniedziałku powinno się uspokoić.
Też uważam że zbierają akcje ponieważ zysk będzie z każdym kwartałem większy np 1 kwartał 8 gr zysk a wszyscy wiedzą że to najsłabszy kwartał 2 kwartał może być już 10-12 gr zysk a 3 i 4 kwartał jeszcze lepiej bo dostali kredyt ja spokojnie czekam pozdrawiam Aga
Kiszoniak wam mówi opuśćcie akcjonariat bo to żenujące co piszecie. Niejaka Agnieszka to koleś który nie wie co pisze. ArchX to jego kolega a ABB wcale nie ma akcji tylko napina się żeby wam wmówić ze zarobicie.
ABB Wam mówi, nie słuchajcie kiszoniaka i typów podstawionych jego pokroju. Osobiście uważam że należy trzymać akcje i nie oddawać. Zrobicie jak chcecie ale te ich gierki są aż nadto widoczne i większości znane. Więcej spokoju i będzie dobrze. Osobiście dokupuję i jestem przekonany że zarobię. Cierpliwości dla wszystkich.
Pisząc”ich” to kogo masz na myśli? Tu nie ma żadnych gierek. Tak dobie to tłumaczysz bo nie znasz tematu. I może byś kupił coś więcej niż te pare akcji co masz bo kursu nie ruszysz. Tu jest żenujący akcjonariat.
Wyjaśnij wobec tego jakiego tematu nie znam, bo temat o którym mówisz jest znany tylko tobie i spółce. Czekam na wyjaśnienie. Może po czterech latach posiadania akcji spółki zdradzisz waszą tajemnicę?
Panie Kiszoniaku trochę mnie rozbawiasz to prawda ale na pieszczoty nie licz bo jesteś upierdliwy drobiazgowy i nadajesz na osoby które dobrze czytają sytuację DMG
Pozdrawiam