Zadzwoń do KNF żeby sprawdzili czy nie ma manipulacji bo codziennie spada po -10% oni chętnie zamkną na parę lat notowania po donosie jak na ifsa I ifcapital.
To jest dobry pomysł jak jeszcze jutro będzie spadać to pisze donos do KNF jak będzie minus 4% albo niżej to lepiej wywalcie bo kurs może na jakiś czas zawisnąć
Jeśli mogę coś doradzić to jest to bardzo zły pomysł. To są mocno spekulacyjne papiery i być może będzie tak jak mówisz a być może będzie latało po 5 zł albo będzie zawieszone - czego oczywiście też nie można wykluczyć.
Dnia 2024-07-04 o godz. 22:42 ~Witkoski napisał(a): > Trzymam od ponad 7 ziko i nie mam zamiaru sprzedawać!! Może będzie po 2 a może będzie po 12 cholera wie czas pokaże !
W sumie dobra strategia, jak zrobisz -80%, to potem już nic na giełdzie Cię nie zaskoczy, a spadki -10% będziesz traktował jak -1% : ) Cała presja na bok, nerwy ze stali, duże doświadczenie w trudnych warunkach, umiejętność przetrwania po wielkich stratach. Wtedy można startować od nowa i budować fortunę po takim wyjściu z piekła.
Mam jeszcze napisałem do KNF ale widocznie wszystko jest ok jak będzie info że się dogadali to coś z tego jeszcze będzie strata się zmniejszy teraz to mi wszystko jedno