Jak zapewne zauważyliście zamilkłem na kilka dni. Udało mi się wyjść że wszystkich akcji ktore miałem. W poniedziałek, w przedziale 69-70gr. Po 4 latach zbierania tych akcji zrobiłem +54%. Myślę że wynik nie najgorszy. Życzę powodzenia w zarabianiu tutaj. Pozdrawiam wieloletnich przyjaciol i wrogow, z ktorymi tu rozmawialem. Niestety płynność zabija ten walor zupełnie. Teraz jest duża okazja żeby akcje zmieniły właściciela... pierwsza taka od ponad roku i postanowiłem to wykorzystać. Myślę, że nigdy nie wejdę w te akcje, chyba że będą za tydzień po 35 gr, co by mnie nie zdziwiło w sumie. Na szczęście życzę wam sukcesów i 2zl, 5zl, 10zl za akcje, więc 35gr sie w to nie wpisuje.
Bardzo dobrze zrobiłeś!!!! Nie muszę Ci mówić kto rozgrywa te wzrosty. Myślę, że na tyle dlugo byłeś, że wiesz sam. Pozdrawiam i życzę sukcesów w inwestowaniu.
Krulu opowiem Ci bajkę z prawdziwego zdarzenia. Biomed przed godz 16 mistrz giełdy chwali sie6 że po naradzie z żoną sprzedal xx tys akcji Biomed w okolicach 4 zeta motywuąc że to śmieć o godz 17 akcja kosztowała 5 zeta dalej juz znacie historię. Królu zloty oby się bajka powtórzyła czego życzę wszystkim akcjonariuszą