• dywidenda Autor: ~nikt [91.94.76.*]
    Jak głosowanie nad uchwałą o wysokości dywidendy?
  • Re: dywidenda Autor: ~seba [90.15.47.*]
    0,09 pln, zobaczymy wyniki głosowania...
  • Re: dywidenda Autor: ~Olek [37.225.38.*]
    i po co wam ta dywidenda skoro nigdy kurs nie wraca po odcięciu na kurs przed odcięciem :))
  • Re: dywidenda Autor: ~Robi [85.221.154.*]
    ciekawe w co grają OFE na VRG. Zawsze chętne do zwiększenia dywidendy a tym razem ewidentnie zagłosowały przeciw.
  • Re: dywidenda Autor: ~Okk [37.225.25.*]
    Nie porównujcie wiecznego boczniaka vrgje do normalnej spółki która przynosi dywidendy akcje rosną Jeśli ktoś jeszcze nie widział to niech popatrzy na wykres tu jest wieczny wieczny bocznia z odchyłką covidową na dół tylko i wyłącznie zamrażanie kasy pod warunkiem że nie pójdzie w dół przy jakiejkolwiek zwalle rynkowej!
    Takie mróweczki jak ty + OFE pracują bardzo na ten boczniak, który pewnie potrwa do czasu przepływu akcji od pewnego inwestora do innego.
  • Re: dywidenda Autor: ~Okk [37.225.8.*]
    Jeśli ktoś myśli i pisze że jakakolwiek mroweczka na forum ma wplyw na kurs to jest conajmnie dziwny, ja tylko pisze prawdę która boli naganiaczy na wzrosty, a prawda jest prosta wiecznie 3-3,5 i nikomu tu nie zależy na wzrostach, nikt tego nie tyka bo nikt nie lubi wiecznych boczniaków przerzucanych z wora do wora, jedyna szansa tu zarobku to poczekać na jakąś zawieruchę i kupić na spadku i poczekać aż znowu wróci na swoje 3,5 , wszystko uroslo a dla vrgie to że nie spada to już szczyt sukcesu!!!
  • Re: dywidenda Autor: ~Jan [188.47.118.*]
    Las jakbyś chciał napisać kilka zdań prawdy, to należy poruszyć temat p.Kolańskiego i jego apetyt na coraz więcej akcji. I to jest główna przyczyna trendu bocznego. Na spółce o tak niskiej kapitalizacji można wszysko, a tym bardziej jak Ofe stoją z boku ( nie przeszkadzają) Las ale na powyższy temat masz pewnie zakaz wypowiadania się ? Za to inne poboczne tematy na zniechęcenie jak najbardziej :)
  • Re: dywidenda Autor: ~Las [37.225.53.*]
    Nie było kolasińskiego i też był wieczny boczniak jest Kolasiński i też jest wieczny boczniak tej firmy po prostu nikt nie lubi Tym bardziej że są historyczne potwierdzenia Alma krakchemia Nic tu się nie zmienia ta firma jest do dojenia może nie akcjonariuszy bo akcjonariusze są tylko do zamrażania tu kasy ale do dojenia zmieniają się prezesi a boczniak od lat jest i będzie boczniakiem ludzie już się tego nauczyli dlatego nie kupują a ja tylko im to przypominam bo sam zmarnowałem kilka lat na wiecznym boczniaku wyszedłem i zarabiam na innych firmach na wszystkich zarabiałem oprócz vrg dlatego przestrzegam innych i będę przestrzegał
    Miłosierny Samarytaninie, zamiast przestrzegać - DORADZAJ ! Zarabiasz na WSZYSTKICH inwestycjach oprócz tej na VRG, masz niemal dar jasnowidzenia : dziel się tym z innymi, mniej utalentowanymi inwestorami, tą jakże bezcenna wiedzą, zostaniesz GURU. A potem już będziesz mógł organizować płatne szkolenia...
  • Re: dywidenda Autor: ~Las [37.225.29.*]
    Wystarczy że ty jesteś guru vrgie...takich już nic nie uratuje...
    Dziękuję za diagnozę mistrzu, co ważniejsze b e z p ł a t n ą !!! Pozostaję szczerze zobowiązany wobec Waszmości.
  • Re: dywidenda Autor: ~Jan [188.47.118.*]
    OFE głosowały zgodnie z rekomendacją Zarządu, czyli jak rodzina Kolańskich ma życzenie. W sumie czy OFE ktokolwiek rozlicza z ich skuteczności w osiąganiu zysku. Nad projektem uchwały p.Mazgaja 0,18/ akcje dywidendy decyzją przewodniczącej WZA akcjonariusze nie głosowali. P.Mazgaj zgłosił sprzeciw wobec uchwalonej uchwały.
[x]
VRG -1,76% 4,47 2025-10-17 16:30:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.