• napiszę jeszcze tylko jedno Autor: ~kris [91.94.229.*]
    nie dajcie się nagonić na sprzedaż paru tutaj całą noc bedzie siedziało i pisało bzdury,
    że wyprzedaż, panika w USA i takie tam pierdoły w piątek walne zgromadzenie i podjęte uchwały będą bardzo korzystne dla posiadaczy akcji PRIMY, dużo korzystniejsze
    niż ktokolwiek się tu spodziewa. dlatego co by się na rynku nie działo trzymjcie papier
    i nie czytajcie tych pierdół o spadkach,pozdrawiam i życzę dobrej nocy
    jutro jeżeli wystartujemy to z min poziomu +15%
  • Re: napiszę jeszcze tylko jedno Autor: ~blondynka [87.96.119.*]
    Kris ma świetą rację. Nie kupowałam od 3 tyg. po sredniej 3,20 dla przyjemnosci tylko potrzebuję nowej fury i nie interesuje mnie 50 czy 100% tylko przynajmniej 200%. Zobaczycie co będzie się działo w poniedziałek po walnym;)
    Pozdrawiam Wszystkich zarobionych i szczęśliwych a frustratom wspołczuje działalnosci na forum.
    Lepiej kupujcie a nie piszcie głupoty
  • barca wygrala :) zycze wzrotow i rozsadku :):) Autor: ~austria [77.113.35.*]
    ibsystem cyby powtorka z rozrywki :)

https://www.bankier.pl/forum/forum_o_ib-system,6,21,27,15.html
  • Re: barca wygrala :) zycze wzrotow i rozsadku :):) Autor: ~dragon [62.87.247.*]
    jedny co mi przeszkadza w duzych wzrostach na jakiejkolwiek spolce to irytujacy szum na forum...
    widac, ze duzo ludzi chce sie do primy dopchac skoro robia taka nagonke na spadki.
    skok w ranking bankiera? z drugiej setki do pierwszej 5...
    widac niesamowite zainteresowanie.
  • Re: napiszę jeszcze tylko jedno Autor: ~mno [89.231.178.*]
    kris = naganiacz, ale niestety spalony na bankierze!!! He he może jeden konkret co? Może jedno poparcie Twoich perspektyw? Może coś na czym można oprzeć swoje inwestycje opócz "tak będzie'; "nie sprzedawać'; "jutro up"? I tu pustka lub same głupoty!
  • następny, ty też nie zdążyłeś kupić? Autor: ~kris [91.94.40.*]
    znajdź sobie inną spółkę, bo przez takich jak ty
    odechciewa mi się cokolwiek pisać na tym forum
    myślę, że ci którzy nie raz śledzili moje posty nieźle zarobili
    a ty chcesz się bezskutecznie wypromować, pojęcia ni masz o czym piszesz
    nastepnym razem orientuj się leszczynko,pozdro
[x]
PRIMAMODA 18,31% 0,84 2023-05-04 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać