nie dajcie się nagonić na sprzedaż paru tutaj całą noc bedzie siedziało i pisało bzdury,
że wyprzedaż, panika w USA i takie tam pierdoły w piątek walne zgromadzenie i podjęte uchwały będą bardzo korzystne dla posiadaczy akcji PRIMY, dużo korzystniejsze
niż ktokolwiek się tu spodziewa. dlatego co by się na rynku nie działo trzymjcie papier
i nie czytajcie tych pierdół o spadkach,pozdrawiam i życzę dobrej nocy
jutro jeżeli wystartujemy to z min poziomu +15%
Kris ma świetą rację. Nie kupowałam od 3 tyg. po sredniej 3,20 dla przyjemnosci tylko potrzebuję nowej fury i nie interesuje mnie 50 czy 100% tylko przynajmniej 200%. Zobaczycie co będzie się działo w poniedziałek po walnym;)
Pozdrawiam Wszystkich zarobionych i szczęśliwych a frustratom wspołczuje działalnosci na forum.
Lepiej kupujcie a nie piszcie głupoty
jedny co mi przeszkadza w duzych wzrostach na jakiejkolwiek spolce to irytujacy szum na forum...
widac, ze duzo ludzi chce sie do primy dopchac skoro robia taka nagonke na spadki.
skok w ranking bankiera? z drugiej setki do pierwszej 5...
widac niesamowite zainteresowanie.
kris = naganiacz, ale niestety spalony na bankierze!!! He he może jeden konkret co? Może jedno poparcie Twoich perspektyw? Może coś na czym można oprzeć swoje inwestycje opócz "tak będzie'; "nie sprzedawać'; "jutro up"? I tu pustka lub same głupoty!
znajdź sobie inną spółkę, bo przez takich jak ty
odechciewa mi się cokolwiek pisać na tym forum
myślę, że ci którzy nie raz śledzili moje posty nieźle zarobili
a ty chcesz się bezskutecznie wypromować, pojęcia ni masz o czym piszesz
nastepnym razem orientuj się leszczynko,pozdro