• podsumowanie Autor: ~tolek [83.23.179.*]
    Donkey Kongs Return to gra na miarę MARIOBROSS . Wydana ma być w 16 stycznia z możliwością wydania 16 grudnia 2024. Gra wydawana przez Nintendo i przez nich promowana . Donkey według analityków bez problemu w pierwszym roku osiągnie 1.5mil -2 mil sprzedanych sztuk co się przeklada na przychód w firmie na poziomie co najmniej 60mil-90 mil zł w naj bardziej pesymistycznym scenariuszy a optymistycznym około 100mil- 150mil Gra jest prawie ukończona i potrzebuje paru dociągnięc . Kapitalizacja spółki to 100mil .Przy tym obrocie spraw i takim przychodzie spółka analogicznie do innych na rynkach powinna kapitalizację mieć na poziomie 1 miliarda . czyli około 40zl za akcję. W marcu 2025 dowiemy się ile z tych przewidywań się sprawdziło
  • Re: podsumowanie Autor: ~mat [185.102.190.*]
    Co to za analitycy? Gdzie można znalezc te dane?
  • Re: podsumowanie Autor: ~enrico_palazzo [31.179.174.*]
    Trzeba czekać na oficjalne ogłoszenie tej nowej strategii (jakaś konferencja/prezentacja?) i może jakieś reko. Bo na razie poza espi to ciężko o jakieś zainteresowanie kogokolwiek.
    Widać że brakuje popytu jak na takie super info, ciekawe czy to kwestia braku popularności czy jednak ludzie robią holda do czasu premiery bo nie chcą powtórzyć losu wisielców jak większość tutaj (włączając mnie
  • Re: podsumowanie Autor: ~ja [147.161.249.*]
    Na razie mało kto wie o tym, że to for robi tą gre w kampani która rozpoczeła sie na ND nie było o producencie wzmianki (to oczywiste) ale poza komunikatem można by zacząć jakąś promocej siebie.
  • Re: podsumowanie Autor: ~mat [185.102.190.*]
    Mysle, ze wiekszosc inwestorow zainteresowanych gamedev juz wie, tylko nie zdecydowala sie na zakup (jeszcze?).
  • Re: podsumowanie Autor: ~foreverforeveren [78.10.56.*]
    ja to widze tak, im dluzej kurs na sensownych niskich poziomach, tym wiecej dokupie, usredniajac w góre. Nie robi przy tym roznicy czy bedzie to akurat 3,00 , 3,50 czy tez 3,90 zł . Gielda lubi dzialac z opoznieniem (artykuly ; analizy pojawia sie PO wiekszych wzrostach - PO PTOKU ) , a ilosc troli spadkowych , którzy sie pojawili na chwile po wzrostach mnie przekonuje , że czas promocji niedlugo sie konczy

• Re: podsumowanie Autor: ~Edek [185.237.28.*]
    Dnia 2024-06-26 o godz. 10:19 ~foreverforeveren napisał(a):
    > ja to widze tak, im dluzej kurs na sensownych niskich poziomach, tym wiecej dokupie, usredniajac w góre. Nie robi przy tym roznicy czy bedzie to akurat 3,00 , 3,50 czy tez 3,90 zł . Gielda lubi dzialac z opoznieniem (artykuly ; analizy pojawia sie PO wiekszych wzrostach - PO PTOKU ) , a ilosc troli spadkowych , którzy sie pojawili na chwile po wzrostach mnie przekonuje , że czas promocji niedlugo sie konczy
    >

Trzeba jeszcze brać pod uwagę, że kapitał "siedzi" na krypto.
    ETF na BTC i ETH robi swoje.
[x]
FOREVEREN 0,00% 3,04 2025-09-22 16:22:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.