Takie duże wzrosty 35% mogą zakończyć się niespodziewanymi spadkami i to sporymi szybko urosło to i szybko spanie w dół. Ogólnie nic się nie stanie jak spółka straci 20% by w piątek znowu dać zarobić. Ale korekta takiego dużego wzrostu należy się !!!!
No chyba nie widzisz tego co się dzieje w USA zieje ogniem i to mocno dość na czerwono wszystko jest. Bądź realistom, przecież tylko nasz parkiet tak dobrze się dzisiaj zachowywał, reszta słaba była, a tu USA teraz wali ponad 1% z groszami to co nie będzie u nas załamania do tego dojdzie azja i kicha to co dzisiaj zarobili na Primamodzie jutro oddadzą do połowy dnia potem będzie lepiej ale początek fatalny. Ucieczka i tyle !!! Zresztą cały WIG 20 siądzie na dzień dobry o 3% jak nic.
O jejku jejku, a byc czy być się pisze, a jak się do kogoś zwracamy to z dużej litery się powinno pisać. !! A co do przyszłości wiadomo będzie tak jak będzie, ale nie ma mocnych spadki zostaną zaliczone po tym co USA pokazało.
Dzisiaj kupiłem i dzisiaj sprzedałem na sam koniec. Zaliczyłem niezłego + i tyle w tym temacie !!! Czekam na spadki i wiem, że się doczekam. Zobacz na wykres jak ta spółka się zachowuje rośnie mocno i traci mocno to standard. Wątpię by jutro był skup od samego rana po tym co się działo w USA. Ale któż to wie ????? Najważniejsze to spać spokojnie.
a kim Ty jesteś [89.230.134.*]!?!? Bo sie już w nikach pogubiłam.
Idź rano do lekarza i nie obserwuj giełdy to może jakoś wyzdrowiejesz i ochłoniesz.
Co za flustraci siedzą na tym forum...