Aktualnie spółka nie posiada żadnych pracowników. Wszystkich zwolniono z naruszeniem przepisów polskiego prawa. Zwolnieni pracownicy weszli w spór z władzami spółki. Z aktualnej sytuacji wynika, że spółka jest całkowicie niewypłacalna. Nie posiada żadnych aktywów. Tyle wiem na ten moment.
Jutro walne zgromadzenie, na którym zarząd LMG otrzyma zapewne absolutorium. Po otrzymaniu absolutorium, zarząd będzie mógł umyć ręce i salwować się ucieczką. Pani prezes zapewniła już sobie spokojną posadę w radzie nadzorczej G-devs. Wszystkim akcjonariuszom składam szczere kondolencje.
To wszystko dane z legalnych, jawnych źródeł. Wystarczy się nieco wysilić, aby je zdobyć. Jeżeli Tytusie zarzucasz mi kłamstwo, przedstaw dowody - np. spis aktywów, wykaz pracowników, prawa do jakiegokolwiek tytułu (IP) itp. Życzę powodzenia i liczę, że staniesz na wysokości zadania.
Najpierw ty udowodnij że mówisz prawdę. A nie ja mam udowadniać że ty kłamiesz. Wyssane z palca rzeczy to nie dowody.
To że pracownicy kontraktowi zatrudnieni przy Czarnobylu zakończyli projekt to zrozumiałe że nie będą dalej wynagradzani. Projekt wypadł bardzo przeciętnie więc żadnych dodatków nie opłaca się robić bo to drożej wyjdzie niż nie robią nic
Projekt został zamknięty.
Nadal są dwa które idą do przodu. To że jest słabo to każdy widzi ale twoje gadanie ze wszystkich zwolnili. Są w sporze zbiorowym i inne głupoty. Nie masz żadnych na to dowodów. Piszesz tak bo nie ma za to żadnej kary. W Polsce każdy trol może pisać co chce, konsekwencji niestety nie ma
Drogi Tytusie, sprawdź proszę, kto jest właścicielem IP do Chornobyla i dwóch pozostałych projektów, bo podpowiem, że nie jest to LMG. Wszystko można łatwo sprawdzić. Teraz hotfixy nie są wydawane przez LMG, a przez aktualnego właściciela tytułu. Co do pracowników, to niestety nie mogę Ci nic więcej napisać i przedstawić pełnego obrazu sytuacji, bo mógłbym naruszyć prawa pewnych osób. Dodam tylko, że jeżeli po Chornobylu nie było co płacić tym darmozjadom, to czemu polecieli wszyscy?
PS Pomyślałbym, że jesteś członkiem władz spółki, że tak zażarcie ją bronisz, wbrew informacjom ze sprawozdań i umowów. Ale wówczas nie dawałbyś argumentów o pozostałych projektach, które rzekomo LMG prowadzi, bo wiedziałbyś, że żadnych projektów nie ma i łatwo to sprawdzić.
PS II Możesz mnie wyzywać od trolli, ale nie zmieni to faktu, że każde moje słowo napisane tutaj, jest prawdą - nie zmuszam Cię byś w to wierzył, ale sprawdź chociaż o czym piszesz, bo tracisz wiarygodność...
Pomyślałbym że jesteś członkiem władz spółki. Bo jak widzę lepiej się orientujesz kogo zwolnili a kogo nie od samych pracowników.
IP oczywiście kupił FW i niech się z tym tytułem buja. Ciekawe o jakich dwuch innych projektach piszesz. Bo chyba nie o Nanzu DC. Poza tym ja absolutnie wiem o czym pisze. Twój wpis długi ale niestety składający się w większości z ogólników, plotek i to co sam sobie dorabiasz.