Tu jest tak od wielu miesięcy, każda dobra wiadomość kończy się tak samo, wywalają te same osoby na podbitce , a potem dołują kurs i zbierają z powrotem swoje akcje od przestraszonych. Niestety przez takich gamoni ciężko będzie o wzrosty . Jedyna nadzieja że jak ktoś kupił , to nie będzie gamoniom sprzedawał za nisko.
Kiedyś im się to skończy, wystarczy, że będą większe obroty i każdy akcjonariusz będzie dokupywał. Ja sobie tydzień w tydzień dokupuję niezależnie od kursu. Tutaj naprawdę będzie drugi Synektik, ja to wiem.
Moim zdaniem już tutaj wszedł większy kapitał i to była ostatnia taka zagrywka, obserwujemy korektę gdzie kolkowicze pozbyli się akcji i już ich nie kupią niżej. Moim zdanie. Jutro już zobaczymy marazm i odwrócenie trendu
Dnia 2024-06-25 o godz. 20:07 ~nikt napisał(a): > Dnia 2024-06-25 o godz. 20:02 ~Inwestor2 napisał(a): > > Zakład że jutro też kupię po 2,7 > > obyś miał rację - ja czekam na 2,5 pln
No to jak top jest z toba.W poludnie piszesz kupowac za ta cene ateraz czekasz na 2.5?I jeszcze to "nic wiecej nie moge powiedziec" A gdybys mogl to co bys powiedzial? Ze nic nie wiesz i tylko zgrywasz insidera?Depresje inacxzej sie leczy
Jak to możliwe że też kupisz dzisiaj 2,70 jak wczoraj nie kupiłeś nie mam takiej możliwości 2.70-92szt 2.71-prawie 600szt przestańcie pierniczyć głupoty mitomany
Ja nigdy nie pokazuję się w arkuszu...dopiero gdy jest moja cena to albo wyrzucam znienacka albo kupuję ...ustawianie się w arkuszu to tak jakby grając w pokera pokazywać swoje karty...