• MEDAPP INC - operacja w USA! Autor: ~app [34.0.245.*]
    Medapp Inc - wykorzystanie Carnalife Holo w USA. Szybko im idzie od rejestracji i nowej współpracy na Florydzie!

https://www.jacc.org/doi/10.1016/j.jacc.2024.04.040#mmc1

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7211325763168432128?updateEntityUrn=urn%3Ali%3Afs_feedUpdate%3A%28V2%2Curn%3Ali%3Aactivity%3A7211325763168432128%29
  • Re: MEDAPP INC - operacja w USA! Autor: ~drit [5.173.40.*]
    Z tym, że artykuł zgłoszono w kwietniu 2024 - prawie miesiąc przed ogłoszeniem rejestracji,
    a wiadono, że jego zredagowanie wcześniej też swoje musiało potrwać;
    więc ten "sukces" nie jest efektem utworzenia ani działalności nowej spółki,
    to raczej kolejny przykład starych metod MedAppu, jakich wiele, a bez zysków...
  • Re: MEDAPP INC - operacja w USA! Autor: ~Przykład [77.255.178.*]
    https://forsal.pl/finanse/gielda/artykuly/8649884,czy-tesla-osiaga-zyski.html
  • Re: MEDAPP INC - operacja w USA! Autor: ~123 [91.237.77.*]
    To jest wielki sukces MEDAPP widocznie tylko w USA mogą rozwinąć skrzydła i przełoży się to w końcu na zyski
    drit !!!!!! Medapp osiągnie sukces i zobaczysz jakim będzie graczem na rynku medycznym AI nie tylko w USA ale i na świecie ,tylko że sukces wypłynie z USA ,a reszta to doceni niestety z opóźnieniem ,ale ty i tak nie zaakceptujesz żadnego sukcesu Medapp bo masz zadrę i żal jako były pracownik , ale jak masz akcję i w końcu będą na odpowiednim poziomie cenowym to i żal i zadra zniknie ,bo nic tak nie łagodzi porażki jak zwycięstwo finansowe ,oczywiście w uproszczeni bo nie zawsze kasa jest antidotum Pozdrawiam i do 1 lipca, wtedy otworzy się sesja i zobaczymy w którym kierunku kurs będzie zmierzał >2
  • Re: MEDAPP INC - operacja w USA! Autor: ~Robert [46.204.0.*]
    drit był pracownikiem medapu?
    tak wielokrotnie to powtarzał i miał swój uzasadniony żal jak został potraktowany jeszcze za K.Mędrali
  • Re: MEDAPP INC - operacja w USA! Autor: ~Kominiarz [188.146.128.*]
    Czyli jest tak obiektywny jak Czarnek w ocenie Jarka.
  • Re: MEDAPP INC - operacja w USA! Autor: ~drit [185.48.129.*]
    Coś tam dzwoni, ale jednak Ci się pomyliło.

Ja znam kogoś, kto w MedAppie pracował i też jestem inżynierem oprogramowania,
    więc zdarza mi się rozmawiać z kolegami o tematach okołopracowych i technologicznych,
    a z innych doświadczeń znam się na sprawach, którymi MedApp się zajmuje lub podobnych.

Ja nie miałbym nic przeciwko temu,
    żeby MedApp z porządnej działalności odniósł prawdziwy sukces;
    a problem w tym, że to wciąż jeszcze porządna działalność nie jest,
    a dalej tylko popisy publikacjami z eksperymentów.

• Re: MEDAPP INC - operacja w USA! Autor: ~KA [46.204.97.*]
    Ja też znam kogoś, kto zna kogoś, a tamten ktoś zna kogoś, ale nie wypowiadam się za nich bo to jest nie obiektywne. Więc mów za siebie albo odpuść.
    nie jak kosiniak i hołownia co do tuska
    Zastanawiam się po co drit tak się udziela skoro nie na akcji,strażnik cudzych pieniędzy? Mnie by się nie chciało jechać po spółce gdybym jej nie miał ,tym bardziej dzień w dzień riposta na każdy pozytywnie nastawiony komentarz
  • Re: MEDAPP INC - operacja w USA! Autor: ~Tomaszek [83.8.141.*]
    Drit po prostu walczy z kłamliwymi wiadomościami przekazywanymi różnymi kanałami przez naganiaczy z Medappu.To taka walka jak z oryginalnymi, podrobionymi towarami z Turcji. Sprzedawca mówi, że to oryginały, rozsądny klient wie, że podróbka I tak samo jest z info od Medapp.
    @Robert:
    Ty byś jechał po spółce, gdybyś ją miał?
    Po co zmyślasz, że ja wypowiadam się tu codziennie, skoro to nieprawda?

To nie jest forum o mnie, tylko o MedAppie, więc proponuję trzymać się tematu,
    bo dyskusja jest tu po to, żeby dostrzec wszystkie fakty i zrozumieć jaka jest prawda,
    żeby nie dać się nabrać i podejmować racjonalne decyzje...
    w poniedziałek zacznie się ruch mam nadzieję po odwieszeniu notowań powinno być ciekawie
    @drit

W porządku ,jeśli uważasz że należy w ten sposób opisywać przedsiewzięcia spółki .
    Widać ,że znasz się na tym piszesz ,
    Pozdrawiam
    Zawieszenie jest do końca drugiego dnia obrotu następującego po publikacji raportu rocznego,
    więc nie odwieszą wcześniej niż w środę - jeśli raport pojawi się dzisiaj jak był zapowiadany.
[x]
MEDAPP 5,86% 0,24 2026-03-12 15:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.