Z tym, że artykuł zgłoszono w kwietniu 2024 - prawie miesiąc przed ogłoszeniem rejestracji, a wiadono, że jego zredagowanie wcześniej też swoje musiało potrwać; więc ten "sukces" nie jest efektem utworzenia ani działalności nowej spółki, to raczej kolejny przykład starych metod MedAppu, jakich wiele, a bez zysków...
To jest wielki sukces MEDAPP widocznie tylko w USA mogą rozwinąć skrzydła i przełoży się to w końcu na zyski drit !!!!!! Medapp osiągnie sukces i zobaczysz jakim będzie graczem na rynku medycznym AI nie tylko w USA ale i na świecie ,tylko że sukces wypłynie z USA ,a reszta to doceni niestety z opóźnieniem ,ale ty i tak nie zaakceptujesz żadnego sukcesu Medapp bo masz zadrę i żal jako były pracownik , ale jak masz akcję i w końcu będą na odpowiednim poziomie cenowym to i żal i zadra zniknie ,bo nic tak nie łagodzi porażki jak zwycięstwo finansowe ,oczywiście w uproszczeni bo nie zawsze kasa jest antidotum Pozdrawiam i do 1 lipca, wtedy otworzy się sesja i zobaczymy w którym kierunku kurs będzie zmierzał >2
Ja znam kogoś, kto w MedAppie pracował i też jestem inżynierem oprogramowania, więc zdarza mi się rozmawiać z kolegami o tematach okołopracowych i technologicznych, a z innych doświadczeń znam się na sprawach, którymi MedApp się zajmuje lub podobnych.
Ja nie miałbym nic przeciwko temu, żeby MedApp z porządnej działalności odniósł prawdziwy sukces; a problem w tym, że to wciąż jeszcze porządna działalność nie jest, a dalej tylko popisy publikacjami z eksperymentów.
Zastanawiam się po co drit tak się udziela skoro nie na akcji,strażnik cudzych pieniędzy? Mnie by się nie chciało jechać po spółce gdybym jej nie miał ,tym bardziej dzień w dzień riposta na każdy pozytywnie nastawiony komentarz
Drit po prostu walczy z kłamliwymi wiadomościami przekazywanymi różnymi kanałami przez naganiaczy z Medappu.To taka walka jak z oryginalnymi, podrobionymi towarami z Turcji. Sprzedawca mówi, że to oryginały, rozsądny klient wie, że podróbka I tak samo jest z info od Medapp.
@Robert:
Ty byś jechał po spółce, gdybyś ją miał?
Po co zmyślasz, że ja wypowiadam się tu codziennie, skoro to nieprawda?
To nie jest forum o mnie, tylko o MedAppie, więc proponuję trzymać się tematu,
bo dyskusja jest tu po to, żeby dostrzec wszystkie fakty i zrozumieć jaka jest prawda,
żeby nie dać się nabrać i podejmować racjonalne decyzje...
Zawieszenie jest do końca drugiego dnia obrotu następującego po publikacji raportu rocznego,
więc nie odwieszą wcześniej niż w środę - jeśli raport pojawi się dzisiaj jak był zapowiadany.