• optymistyczne wersje Autor: ~gracz [83.18.104.*]
    Proszę podawać tylko optymistyczne wersje ceny akcji w Krośnie. Jakie podobne historie były wcześniej, czy jest np możliwe że akcja może kosztować 1 zł . Ciekaw jestem wiedzy ludzi piszących na tym forum :)
  • to forum jak wszystkie inne z watkami krosna umarlo Autor: ~krosno [77.113.35.*]
    na forum toory podobna ilosc wpisow jest mimo ze spolka juz nie funkcjionuje na gwp optymistyczne jest to ze dzis durzy ruc byl na akcjiach ponad 40 tys akcji obrucili to sporo :):) sam dzis wywalilem troche :) bo jak ktos mial by z milionowy pakiet za 100 tys obecnie a potrzebowal by tych pieniedzy to zwalil by kurs na kolana wiec troche papiera opuscilem ale wzrosty tez sa mozliwe jak w ruletce
  • Re: optymistyczne wersje Autor: ~miron [93.105.223.*]
    teoretycznie po sprzedaży przez syndyka i restrukturyzacji będzie skok w górę. Tylko kiedy?
  • Re: optymistyczne wersje Autor: ~miron [93.105.223.*]
    musi się przemielić ten milion za .11, wtedy być może byłaby otwarta droga w górę. Coś mi mówi, że tak się stanie, na monari też mi się zdawało i kupiłem za 1,45 a sprzedałem za 2,45. Wiadomo, jak to jest z intuicją, czasem bywa ślepa, ale kupiłem sobie trochę krosna za .10, dużej straty nie będzie, a jak pojedzie winda w górę, to będzie duża radocha:)
  • Re: optymistyczne wersje Autor: ~bambo [195.216.109.*]
    Co się tak wszyscy na to Krosno rzucili ? Może to już czas.
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.