Kolesiostwo się pokłóciło, bo kasa się skończyła. Kolejna wojna pomiędzy wcześniakiem, dziwnielem i nowakiem. A piotr szuka aferki w SF pod tytułem gdzie lepiej się spotkać w biurze, czy u notariusza??
To bardzo ciekawa zależność, że Piotr uaktywnia się wypisując jakieś brednie w momencie kiedy wypływają afery związane z Movie albo z IGP. Rzuca to światło na to, że jest sponsorowany przez nich w celu odwrócenia uwagi od naprawdę potężnych afer toczących się w tamtych spółkach i fundacjach.
Oczywiście! Simfabric działa zgodnie z prawem, wber temu jak kłamiesz nigdy nie była spółka za nic ukarana. Oczywiście jeśli zainwestowałeś w akcje i ich cena teraz cie rozczarowuje to niestety taka jest giełda raz na raz pod wozem. Nikt ci nie każe działać na giełdzie na tym polega ryzyko.
Jakie jest zatrudnienie SimFabric? Wg L 3 osoby.
Spółka twierdzi że prowadzi devekopment gier. Czyimi rękoma?
Jakie są Stany tych gier?
Spoko. Masz Brave Lamb,masz All on Games. Wszystkie łączy to samo.
Tak jak ty sobie ups itp panie zaciekawiony! A co do kadr zatrudnionych w simfabric co cie tak boli? nie spełniłeś ich oczekiwań, żeby móc dla nich pracować? To, że oni nie współpracują z polskim bagienkiem to wszyscy wiemy, ale nie znaczy to, że nie mają fachowców. Żal wam ściska 4 litery bo nic nie wiecie co kto gdzie z kim:)…
I KNF już dwa razy zarwagował. Nakazał zmiane przewodniczącego rady i nakazał splatę straty w wysokości ponad 600 000 zł za 2023 rok, gdzie zarząd chwalił się "rekordowymi zyskami za 2023". Dlaczego okłamujesz czytelników forum? Dlaczego przemilczałeś te dwie interwencje?
Bo jesteś kłamcą i kłamiesz. Żadnych interwencji KNF wobec SF nie było. Pokrycie straty reguluje kodeks spółek handlowych i dotyczy to każdej spółki, a zmiana przewodniczącego nie była żadnym
nakazem KNF. Przestań łżeć, bo robisz to od kilku lat
Ale przecież jest oficjalny komunikat spółki, w którym czytamy, że to KNF nakazał zmianę przewodniczącego... Co do "kodeksu spólek handlowych", to owszem, określa warunki spłaty strat, ale kiedy zarzad jakiegos krzaka (w tym wypadku SimFabric) nie stosuje sie do przepisów kodeksu, intereeniuje KNF. Nie zapominajmy też, że zarząd SF chwalił się "rekordowymi zyskami za 2023", gdzie w rzeczywistosci (i standardowo) musza spłacić prawie milion złotych straty. Po co manipulujesz? No po co? Miej odrobinę godnosci. Analogocznie będzie z "super zyskami za 2024" po korekcie i odpisach.
Jakoś Puls Biznesu nie pisze nic kontrowersyjnego o SimFabric tylko co chwilę pokazują się artykuły o aferach w Movie, IGP a nawet było o Road. Wszystkie te spółki są powiązane z jednym gronem kolesi wzajemnej adoracji. O SimFabric były artykuły pozytywne.
Tylko w przypadku Simfabric nie ma zarzutów (poza bzdurami forumowego piotra, czyli pismaka z fundacji z grupy kolesi) nikt nigdy nie postawił im żadnych zarzutów. A w przypadku drugiej strony inspiratorów ataku na Sim, prokuratura działała już wielokrotnie i jak widać nadal działa.
Dlaczego Piotruś się bulwersujesz? Czy ja Ci gdzieś porównałem simfabric do jakiejś innej spółki? Ja tylko napisałem, że tam też piszą, że to bankruty.
> bądź Julką Leszczyńska na forum ba kiera
> porównaj SimFabric do CCC, CDR i Allegro pod kątem oskarżeń o bankructwi
> zostań rozliczona z tej bzdury
> udawaj/kłam, że nie porównywałaś spółek
> ???
> profit
Dnia 2024-06-26 o godz. 18:39 ~Piotr napisał(a): > > bądź Julką Leszczyńska na forum ba kiera > > > porównaj SimFabric do CCC, CDR i Allegro pod kątem oskarżeń o bankructwi > > > zostań rozliczona z tej bzdury > > > udawaj/kłam, że nie porównywałaś spółek > > > ??? > > > profit
Ileż złości, agresji w tym co piszesz. Aż ciężko się, to czyta hahaha. Nie denerwuj się tak Piotruś, bo Ci żyłka pęknie
Brak argumentów? Żaden problem. Napisz że adwersarz jest zły i agresywny. Koniecznie dopisując "hahahah" na koniec. - Julia Leszczyńska, o tym jak bronić spółki na forum bankiera.
Dnia 2024-06-26 o godz. 20:59 ~julka napisał(a): > No i?
No co? No i? No bankrut, bankrut. Skoro tak pisze Piotruś i xdd to tak musi być. A po za tym dlaczego podpisujesz się Julka? W/g Piotrusia, to ja nią jestem. Bądź kim innym. Byłem pierwszy