Skończ kolego z tymi tekstami gimnazjalnymi. Akurat mam sporo akcji, po dosyć korzystnej średniej - lekko powyżej 50 gr. Natomiast to, co tutaj się wyprawia na polu korporacyjnym, to istny cyrk. Raz emisja, raz brak, pożyczki od osób powiązanych, transakcje pakietowe, uprzywilejowane akcje, wyjście jednego z głównych akcjonariuszy zaraz po zakończeniu lock-up'u ... Cały kalejdoskop NewConnect przy jednoczesnym braku przejrzystości na polu komunikacyjnym.
Nie muszę. Wiem co pisałem. Staram się chłodno kalkulować i nie mam problemu z głośnym artykułowaniem swoich zastrzeżeń co do prowadzonej polityki korporacyjnej. Założyłem wręcz, że kasa tutaj zainwestowana, została utopiona co najmniej w średnim okresie. Jednocześnie nigdy nie zaprzeczyłem jako bym posiadał akcje. Kupowałem w przedziale 50-60 gr.
Cały kalejdoskop NewConnect przy jednoczesnym braku przejrzystości na polu komunikacyjnym ..
Komunikacja nie była najgorsza, dużo pozytywnych espi, były comiesięczne raporty co nie jest powszechną praktyką nawet na głównym parkiecie, a to że były jakieś nieporozumienia pomiędzy właścicielami .. zdarza się, nie pierwszyzna ..
Dzięki tej ,,chwilowej,, burzy nie mającej praktycznie nic wspólnego z prowadzoną działalnością firmy niektórzy mieli wspaniałą okazję się obkupić w tanie akcje ..
czekał na ponizej 0.4 a tu ZONK... W TYM ROKU 4-5 ZL niech tylko wojna się skończy... Robs bedzie miał eldorado... nie po to rozbudowal fabryke a umowy ze STONE , DHL, Spółka jest obecnie autoryzowanym dostawcą dla BMW GROUP w Europie. Jungheinrich Danmark A/S w magazynach DSV w Horsens, • DEXION POLSKA, dla NORD SYSTEMY NAPĘDOWE Wiechlice, • STOW NORDICS A/S w magazynach MAERSK Dania