Aha i Podpisali w tym celu porozumienie z zonda? Z największą giełda crypto ? . Napisałem to chyba w sobotę: Inwestora z NC jest bardzo łatwo przestraszyć tym co widzi na kursie. Między 2.50 a 3.96 było 2.4 mln zł obrotu. Może właśnie o to chodzi żebyś miał tak myślęc.
Czyli sugerujesz ,ze firma która sponsoruje Juventus Turyn , GiroDiItalia, TourDePologne , Raków Czestochowa podpisała ze społka z NC porozumienie dla " picu " ?
Jestem na tej spółce ładnych kilka lat i zdążyłem zauważyć pewną prawidłowość.
Zero komunikacji że strony spółki obrót akcjami mizerny albo zerowy (potrafi być kilka sesji z rzędu bez handlu). Następnie ożywienie ze strony spółki częste komunikaty powstaje popyt kurs akcji rośnie. Potem cisza kurs powoli spada, potem jak trzeba kolejny festiwal komunikatów i tak od kilku lat w koło to samo.
Już straciłem nadzieję, że tutaj doczekam się konkretów i wysokich poziomów trzeba wrócić do robienia kolek bo sporo się na nich zarabia od 2 do 5zł
niestety ale sama prawda dlatego tu nic wielkiego się nie wydarzy na długo tylko wszystko pod wysypanie znajomych króliczka i zebranie pod następne kółko, taki model biznesowy
Papier w dwa dni urósł prawie 80 % z 2.30 zł na 3.96 leszczyki oglądają klasyczna korektę i zamiast dobierać od słabych rąk to płaczą... To jest Polski inwestor :)