Rafau nawet w weekendy pilnuje forum i dobroczynnie przestrzega przed okropnymi naganiaczami onto i rychard bo zapewne lepiej płatne za sobotę i niedziele
A ile Wam płacą o pisaniu o dywidendzie, super raporcie i o 13 zł na wiosnę ?
Ile wpłynęło na konto? Wrzucać print screen. Wszakże to uwielbiacie z Rekinem i Ryszardem na czele.
To teraz ktory z nas cos pisze i kto bierze forum na powaznie? Bo na pewno nikt z tych wyzej tu komentujacych, ja glownie jestem tu zeby posmiac sie z takich gosci co są tak tym pochłonięci jak Rafał że piszą komentarze nawet w weekendy xDD
ja też wbijam żeby się pośmiać z tych co brali ode mnie po 8zł czyli z Eryka, Rycharda i Onto, bo przecież wszyscy pisałi że po raporcię będzie 13zł, załadowali do wora na full a teraz nie wiedzą jak się tego pozbyć bo nikt tego nie chce nawet poniżej 6zł hahhahhhaha
Autor: technik-at [77.65.22.*] 2024-06-24 10:44 Opublikowano przy kursie: 31,20 zł , zmiana od tamtej pory: -23,72% Wsprcie nr I w grze 30-31 duży pas i trudno powiedzieć czy będzie 30 czy 30,8 na dołek i odbicie teraz ale tutaj popyt zaatakuje
Opublikowano przy kursie: 34,45 zł , zmiana od tamtej pory: -30,91% Autor: technik-at [77.65.22.*] 2023-12-18 14:10 zaraz dopiero 30 i tam się zacznie 29-30