• Wakacje Autor: ~Kwaśny [37.109.165.*]
    Za tydzień koniec kwartału i początek wakacji. Jak zapewne już wiecie, na wakacjach jestem tak długo, aż mi się znudzi. Na ten czas zawieszam aktywność na forum. Będę tylko, w miarę możliwości, odpowiadał na pytania. I tu jest moja prośba związana z końcem kwartału. Jeżeli macie jakiś papier, którego wykres chcielibyście obejrzeć w ramie kwartalnej w ujęciu TFE, to proszę podajcie go w tym wątku. Jeżeli nie będzie propozycji, ja sam zaproponuję ok 10 tytułów. Jakich? Tradycyjnie zobaczymy.
  • Re: Wakacje Autor: ~Matylda [195.117.212.*]
    Miłego wypoczynku
  • Re: Wakacje Autor: ~Kwaśny [37.109.164.*]
    Dzięki.
  • Re: Wakacje Autor: ~technica [31.0.74.*]
    Moja propozycja to NNG. Dzięki Kwaśny i udanego urlopu:)
  • Re: Wakacje Autor: ~Seba [31.61.174.*]
    Mam nadzieję że wakacje udane :) to ja tradycyjnie i do upadłego zaproponować mogę Polimex Mostostal. Pozdrawiam
  • Re: Wakacje Autor: ~Kwaśny [37.248.179.*]
    Wprawdzie wakacje jeszcze trwają, ale będę na bazie w długi weekend. Czy są jakieś potrzeby w zakresie falowania?
    Jeżeli nie, wrzucę wykresy 10 wybranych przeze mnie papierów. Które? Tradycyjnie zobaczymy.

• Re: Wakacje Autor: ~Jarecki [83.23.251.*]
    Witam Kwaśny. Jak można to bardzo proszę o odświeżenie AWM TFE. Pozdrawiam.
  • Re: Wakacje Autor: ~Kwaśny [37.109.162.*]
    Wakacje powoli dobiegają do końca, ale niestety muszę zawiesić publikowanie wątków na tym portalu. To co właściciele zrobili z tą stroną praktycznie uniemożliwia jakąkolwiek pracę. Ilość reklam jaka pojawia się przy każdym kliknięciu czy nawet scrollowaniu przechodzi ludzkie pojęcie. Przykro mi, ale to nie ma sensu. Pozdrawiam.
  • Re: Wakacje Autor: ~Jarecki [37.248.166.*]
    Jest mi z tego powodu bardzo przykro Kwaśny ale oczywiście rozumiem twoje niezadowolenie z tego forum. Z góry dziękuję za twoją pomoc. Nigdy nie myślałem że trafię na forum na takiego wspaniałego człowieka jakim jesteś Ty. Jeszcze raz dziękuję za to że dzieliłeś się z nami swoją bezcenną wiedzą. Jeżeli będziesz gdzieś publikował swoje analizy to bardzo proszę o wiadomość oczywiście jak można. Tradycyjnie pozdrawiam Cię z całego serca i życzę wszystkiego najlepszego dla Ciebie i całej twojej rodziny. P.S. jak można Kwaśny to proszę żebyś poprawił DAT TFE bo wstawiłeś YouTube?
  • Re: Wakacje Autor: ~Kwaśny [37.109.162.*]
    Dzięki Jarecki za wsparcie. Chciałbym kontynuować, ale nie mogę, ekran tak miga reklamami, że nie wiem nawet czy piszę w ramce tekstowej czy całość idzie w powietrze. Taka męczarnia nie ma sensu, Jak się coś poprawi to na pewno wrócę. Jeżeli znajdę jakąś inną platformę to dam znać. Na razie. Pozdrawiam.
  • Re: Wakacje Autor: ~Stokrotka [91.94.72.*]
    Wielka szkoda. Liczyłam na aktualizację ATT
  • Re: Wakacje Autor: ~Kwaśny [37.109.164.*]
    Proszę bardzo. Będę się starał odpowiadać na prośby i pytania.
  • Re: Wakacje Autor: ~Miś [83.28.249.*]
    Prośba o aktualizację Alior oraz WIG20 lub wig20usd
  • Re: Wakacje Autor: ~Miś [91.94.88.*]
    Prośba o Wielton
  • Re: Wakacje Autor: ~Miś [91.94.88.*]
    Dziękuję za wcześniejsze aktualizacje. Prosiłbym jeszcze o IMS jeśli będziesz miał wolną chwilę
  • Re: Wakacje Autor: ~Stokrotka [83.28.249.*]
    Prośba o aktualizację Orlen
  • Re: Wakacje Autor: ~Stokrotka [46.113.8.*]
    Prośba o Bumech
[x]
NAVIMORIN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.