Za tydzień koniec kwartału i początek wakacji. Jak zapewne już wiecie, na wakacjach jestem tak długo, aż mi się znudzi. Na ten czas zawieszam aktywność na forum. Będę tylko, w miarę możliwości, odpowiadał na pytania. I tu jest moja prośba związana z końcem kwartału. Jeżeli macie jakiś papier, którego wykres chcielibyście obejrzeć w ramie kwartalnej w ujęciu TFE, to proszę podajcie go w tym wątku. Jeżeli nie będzie propozycji, ja sam zaproponuję ok 10 tytułów. Jakich? Tradycyjnie zobaczymy.
Wprawdzie wakacje jeszcze trwają, ale będę na bazie w długi weekend. Czy są jakieś potrzeby w zakresie falowania? Jeżeli nie, wrzucę wykresy 10 wybranych przeze mnie papierów. Które? Tradycyjnie zobaczymy.
Wakacje powoli dobiegają do końca, ale niestety muszę zawiesić publikowanie wątków na tym portalu. To co właściciele zrobili z tą stroną praktycznie uniemożliwia jakąkolwiek pracę. Ilość reklam jaka pojawia się przy każdym kliknięciu czy nawet scrollowaniu przechodzi ludzkie pojęcie. Przykro mi, ale to nie ma sensu. Pozdrawiam.
Jest mi z tego powodu bardzo przykro Kwaśny ale oczywiście rozumiem twoje niezadowolenie z tego forum. Z góry dziękuję za twoją pomoc. Nigdy nie myślałem że trafię na forum na takiego wspaniałego człowieka jakim jesteś Ty. Jeszcze raz dziękuję za to że dzieliłeś się z nami swoją bezcenną wiedzą. Jeżeli będziesz gdzieś publikował swoje analizy to bardzo proszę o wiadomość oczywiście jak można. Tradycyjnie pozdrawiam Cię z całego serca i życzę wszystkiego najlepszego dla Ciebie i całej twojej rodziny. P.S. jak można Kwaśny to proszę żebyś poprawił DAT TFE bo wstawiłeś YouTube?
Dzięki Jarecki za wsparcie. Chciałbym kontynuować, ale nie mogę, ekran tak miga reklamami, że nie wiem nawet czy piszę w ramce tekstowej czy całość idzie w powietrze. Taka męczarnia nie ma sensu, Jak się coś poprawi to na pewno wrócę. Jeżeli znajdę jakąś inną platformę to dam znać. Na razie. Pozdrawiam.