• Technicznie Autor: cisnienie [89.228.105.*]
    W wolnym obrocie znajduje się 38 mil. akcji. Od 30.04.2009 zaczęła się sprzedaż po uprawomocnieniu postanowienia Sądu o ogłoszeniu upadłości. Od tamtej daty mniej więcej do dzisiaj obrotu było 38 mil. Największe obroty w przedziale 0,17 - 0,18. Na pewno w tym obrocie są ludzie którzy kupili i sprzedali akcje wiec nie przemieliły się wszystkie akcje. Od 30.04 nie można było jakoś specjalnie zarobić na akcjach. Na razie jak widać sprzedających ze stratą na razie nie brakuje. Więc jestem ciekaw co się w najbliższym czasie będzie działo. Czy puszczą nerwy i pójdzie dalsza sprzedaż czy też stagnacja na poziomie 0,10 może 0,09. A może jednak coś się wydarzy i ci co kupowali w przedziale 0,17 - 0,18 wyjdą na swoje.
  • Re: Technicznie Autor: ~khs [195.205.238.*]
    Hmm..nie wiem czy to dobrze ale syndyk ma zamiar sprzedać K.h.s do końca roku o_O
    jako funkcjonującą firmę.Nie wiem jak to sobie zaplanował ale zyski są straszne:P
    Sam fakt sprzedaży surowców do innych przedsiębiorstw przez khs przynosi ogromny zysk
    Jednym słowem 3 kurki zostały przez syndyka zakręcone;]....Oby zakręcił nastepne 5:D:D:D

ps.i tak jak na Rzeszowie w radiu mówili:jeszcze w żadnym zakładzie tak pracownicy się nie radowali pod rządami syndyka....
    Pozdrawiam
  • Re: Technicznie Autor: ~mecenas [78.8.2.*]
    polityczna decyzja-moze Pawlak zechce zyskac glosy wyborcow i Krosno zmieni typ upadlosci i mamy od reki ..syndyka 1,00 zl a nie 0,10 zl... warto miec taki prezent rzedu 5% calego kapitalu-ryzyko zerowe a pozytywy niezwykle-nie tylko ja tak kalkuluje i stad obroty w niektore dni

mecenas
  • Re: Technicznie Autor: ~krosno [77.113.46.*]
    Podsumowanie: Wartość jednej akcji spółki mieści się w przedziale od $0.27 do $0.44. Aktualna cena jednej akcji wynosząca $0.10 wskazuje na niedowartościowanie.

Potencjał zmiany kursu: +254%

• Re: Technicznie Autor: ~normalny [195.137.94.*]
    technicznie to sprzedam dzisiaj 400000 sztuk i mamy 0,01 za akcje pozdrawiam
  • mial byc odpal a prawdopodobnie zjazd ciekawe na ile Autor: ~krosno [77.113.35.*]
    jw
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.