• In virto Autor: ~Alejaja [176.221.121.*]
    Wsparcie rządowe dla in vitro może być szansą dla narzędzi diagnostycznych Cormay.
  • Re: In virto Autor: ~mv [74.65.245.*]
    Już parę miesięcy temu była tutaj o tym mowa. Kurs ani drgnął, a nawet nieco spadł. Ale dobrze, że masz jeszcze nadzieję.
    No jak tam alejaja, uśredniasz pod in vitro? Oj nie chce ci rosnąć ten twój cormay odkąd zakupiłeś akcje, prawda? Tak to już jest na tej spółce. In vitro, weterynaria, analizatory wszelakie, odczynniki do tych analizatów i kartridże, wspaniałe sukcesy firmy związane z uczestnictwem w rozlicznych międzynarodowych renomowanych targach medyczynych, piękne działki pod budowę fabryki, nieruchomości, nowy prezes jeden i drugi, zmiany w zarządzie i w radzie nadzorczej, dotacje na wspaniałe projekty, wciąż nieprzerwana wspaniała współpraca z ruskimi i białoruskimi oddziałami mimo wojny, wspaniałomyślna szwajcarska firma Orphee, będąca w posiadaniu cormaya, która w każdym momencie służy pożyczką (dzięki takiej pożyczce mają między innymi akcje Scoopa - szkoda, że nie chcą współpracować ze sobą) etc. I popatrz, kurs ci powolutku spada. Dziwna sprawa, prawda? Uśredniasz, a i tak jesteś do tyłu. Dziwne. Nie wiem o co chodzi? Może to wina słabych wyników finansowych od tak wielu lat? Czy ja wiem? I ten Total też jest niedobry. Mają tyle akcji cormaya (największy akcjonariusz - 16 mln), a ten boss Łapiński w tym słynnym wywiadzie, powiedział, że cormay to była ich inwestycyjna porażka. Może teraz się mści? Kto wie?

• Re: In virto Autor: ~Alejaja [31.0.33.*]
    Oczywiście że kupuje. Srednia 0,574
    Mv pracuj dalej :)
    Ja pracuję, ty uśredniasz. Widzisz marzycielu jaki jest kurs.
    Nigdy się się nie odniosłeś mertorycznie naganiaczu alejaja, nigdy.

• Re: In virto Autor: ~Dan [31.0.53.*]
    Merytorycznie to bankrut, kwestią czasu kiedy to zniknie z GPW a za chwilę już będą sprzedawać akcje Scope bo na wypłaty zabraknie.
  • Re: In virto Autor: ~Alejaja [31.0.58.*]
    Cały czas rekrutują, polecam zaglądać na ich stronę.
  • Re: In virto Autor: ~mv [72.229.208.*]
    Aljaja przyznaj, że myślałeś, że to był ten tydzień, że w końcu kurs wystrzeli? Przyszedł piątek i dalej to samo. Kurs Cormaya to jest jednak bitch.
  • Re: In virto Autor: ~Alejaja [176.221.121.*]
    Przyjdzie czas to wystrzeli… koniec roku jeszcze daleko
    Nie tak daleko Alejaja, nie tak daleko.
  • Re: In virto Autor: ~mv [173.77.73.*]
    Jaka srednia Alejaja?
    Powyżej nieco powyżej 50 gr, a co?
    Martwie sie, ze wciaz jestes do tylu.
    Dziękuję za troskę… do tyłu będę jak sprzedam ze stratą.
    Alejaja coraz mniej czasu ci zostało to twojego wystrzału w tym roku, prawda? Raczej do przodu w 2024 to ty nie będziesz. Życie.
    Cóż życie jak napisałeś… parę sesji jeszcze za stało. Zarobię tu, intuicja mnie rzadko zawodzi.
    Serio intuicja to jest twoj doradca finansowy?? Kondycja spolki, wyniki finansowe, wojna - zadna czerwona lamka ci sie ne zapalila? Tylko intuicja? Bardzo dziwne.
[x]
CORMAY -1,82% 0,49 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.