Wygląda ba to że planowane infa na Juju zbiegły się z sukcesem Movie.Teraz wystarczy dobrze podstawić się pod falę żeby z nią popłynąć.Druga taka okazja prędko się może nie powtórzyć.Kurs Movie standardowo jak na naszą giełdę spadł przed premierą a tu niespodzianka.Gra jest ponadprzeciętna i kurs rosnąc być może odwrócić trend spółek gamingowych.Na wielu spółkach gamingowych mamy teraz szukanie opcji strategicznych, odwrotne przejęcia a nawet gorsze rzeczy(myślę o tym co zrobiono na NGG)Jeśli Juju ma uczciwe zamiary wobec akcjonariuszy i dobre gry może być czarnym koniem giełdy.Czego Zarządowi i sobie życzę.
Czy darmowego to bym z tym polemizował.Wynagrodzenie mam nadzieję odebrać sprzedając akcje.I nie wykluczam że będzie ono znacznie większe od średniej medialnej w tym zawodzie.
Nawet podszyw prawdę ci powie czasami. Kiedyś pisałem ze Jujubee może być tą spółką co wyciągnie cały polski gaming do ponownej hossy. I tak dalej może być. Bo bez jujubee ta hossa nadal ponowna nie nastąpiła.
Jedna z najgorszych spółek gamingowych na NC ma ciągnąć cały gaming xD przecież taki qubic ma kwartalnie większe przychody niz to coś w ciągu kilku lat xd
Oceny 76 % a ten pisze że ponadprzeciętna gra xD
Który to już raz potwierdzasz, że jesteś leszcz i się nie znasz?
Btw wczoraj na open szło tam kupić. W poniedziałek oddaje :)
A tu ewentualnie wszystko przy 2 zł bo wolę szybciej mniej zysku niż liczyć na cuda i max peak 500graczy dark moona
Zerknąłem na Qubic i zarówno kurs,obrót jak i tamtejsze komentarze mówią samo za siebie ile tamten gniot jest wart.Pewnie wisisz tam i nie możesz wyjść żeby kupić Juju i tutaj tak agitujesz za gniotem.Agitujesz od dawna a kurs stoi chyba mocniej aniżeli ……. u niejednego aktora filmów dla dorosłych.Movie myślę oddać minimum za 60 PlN a jeśli kurs będzie rokować to po 100.W cenie parę kółeczek kręconych od wtorku
Taka to już dola kogoś kto inwestuje na longa i w śmieciach giełdowych szuka perełki. Czasem trzeba bardzo długo się naczekać i nie wiadomo czy się sprzeda z zyskiem.
Wiecie ze w Polsce tez są poszukiwacze złota w rzekach? https://youtu.be/lDTZAWeA1pU?si=CDPC78LWrZaJENQ8 I coś tam znajdują. Może ja bym tak wszedł w to hobby. Jeździć na ryby to nie dla mnie ale szukanie złota to jest to co bym mógł robić całymi dniami.
Świetnie golasie :)
W 1kw 2024 było 8.8mln przychodów, 260k zysku a przepływy operacyjne + 1.7mln zł :)
Z kwartału na kwartał coraz lepiej. Nie to co tu :)