Przepływy w ostatnim raporcie przekroczyły już na minusie 6 mln zł. Jak oni mogą w takim tempie pogrążać firmę. Lewar finansowy - kolejna emisja , dodruk akcji ( ukrywają pod szyldem motywacyjnym ) mało realna !!!. Z takimi wynikami to tylko zebrać pod kościół mogą iść. Jednak wątpliwości jest litość nad tymi cynikami.
Przepływy w amerykance to wszystko co wystarczy znać aby ocenić kondycję firmy. Ponieważ ci to każdy uczeń ekonomika....co Ty tu robisz beż tej elementarnej wiedzy. Co ty robisz w Sfinksie SA. Znowu sprawdza się stare powiedzenie " jaki pan taki kram"
Kto pozwala ( KNF ) na emisję kolejnych papierów !!! ( co prawda jeszcze nie mają zgody ). Totalny i permanentny brak płynności !!!!. Z ostatnich raportów wynika, że ujemne przepływy rosną w postępie geometrycznym. Ile jeszcze może wegetować i żerować na naiwnych ta piramida finansową?!
Chciałbym mieć w portfolio takiego "bankruta" odcinałbym prawie 20 mln. Udabi jesteście produkują się codziennie i marnują swój czas dla wg nich nic nie warte spółki. Nagonu pospolite
Koniec marzeń o zewnętrznym finansowaniu tego gnoma gastronomicznego. Adamsy liczą na kolejne emisję papiera. Tylko nikt już im nie ufa. Także strategia wywalania franchisingobiorców i dobieranie nowych z nowymi wpłatami nie wypali. Na nic robota internetowych pacholków Adamsów. Taka jakość ich wpisów jaka kondycja trupa spółki
He he i nagon podbił watek, 5 geoni wpadło. Nie mam szefa misiu kolorwy, kupuję za swoje tak mam akcję i dkatego jestem tez na forum a ty nagonie ponco tutaj siedzisz. W normalnej pracy na etacie moze wiecej wyciągniesz aaa wakacje sa, wolne od szkoły, mozna dorobić.