Na WZA mozna bylo zauwazyc duze zainteresowanie funduszy, duzo pytań, notatki. Widać bylo że może to sie przełożyć na zakupy po powrocie do centrali i sprawozdaniach . Liczę na więcej bo wkrótce info z Polregio a być może w tym roku info o branżowych przejęciu. Ja swój typ mam ale noe chciałem dociekać na WZA bo widać że ZJ noe chciał nic ujawniać. Pozdrawiam indywidualnych
No to umowa już jest i potężny kilkunasto- miliardowy backog do 2029 roku. Średnio powyżej 3mld/rok. A kiedys sie wydawało że 2 mld to absolutne maksimum ;)
Korekta techniczna na bardzo niewielkim wolumenie. Śeiadczy też o tym S na arkuszu gdzie wieksze wolumeny sa dopiero powyzej 40.Ciekawe czy spółka poda wstepne wyniki za 2q?Czasami to robili. A wyniki beda mila niespodzianka jak za 2 q
Jeszcze jedna rzecz będzie bardzo mocnym wsparciem dla kursu. Przeglosowana na WZA srednia 3 miesieczna do skupu. Obecnie jej wartość gwaltownie przyspieszy gdyż juz bedzie uwzględniać kurs od polowy kwietnia więc od momentu kiedy pojawił sie mocny trend wzrostowy. Pozdrawiam