• Nowe ATH Autor: ~ToMike [77.65.160.*]
    Na WZA mozna bylo zauwazyc duze zainteresowanie funduszy, duzo pytań, notatki. Widać bylo że może to sie przełożyć na zakupy po powrocie do centrali i sprawozdaniach . Liczę na więcej bo wkrótce info z Polregio a być może w tym roku info o branżowych przejęciu. Ja swój typ mam ale noe chciałem dociekać na WZA bo widać że ZJ noe chciał nic ujawniać. Pozdrawiam indywidualnych
  • Re: Nowe ATH Autor: ~ToMike [77.65.160.*]
    Oczywiscie nie z Polregio bo tam sami nie wiedza czego chca tylko z Intercity. Jeszcze chyba nie ochlonalem po meczu naszych Orłów z Austria
  • Re: Nowe ATH Autor: ~fck [31.0.92.*]
    Ciekawe... Rośnie po odjęciu dywidendy. :)
  • Re: Nowe ATH Autor: ~Sgt [5.173.149.*]
    PKP Intercity dostało z EBI 2,62 mld zł finansowania na zakupy taboru (Puls Biznesu ).
    Myślę, że dlatego rośnie.
  • Re: Nowe ATH Autor: ~ToMike [194.181.129.*]
    Wierzyłem we wzrosty ale po pokonaniu podwójnego oporu na 30 kurs zachowuje się mega. Dobrze że na WZA nie weszła opcja o max cenie skupu 35 ;) ;) ;)
  • Re: Nowe ATH Autor: ~PPP [85.193.222.*]
    ;)
  • Re: Nowe ATH Autor: ~ToMike [194.181.129.*]
    No to umowa już jest i potężny kilkunasto- miliardowy backog do 2029 roku. Średnio powyżej 3mld/rok. A kiedys sie wydawało że 2 mld to absolutne maksimum ;)
  • Re: Nowe ATH Autor: ~Sgt [5.173.16.*]
    Wzrost jest faktem, KPO ma w tym duży udział, ale inflacja też swoje dokłada.
  • Re: Nowe ATH Autor: ~DHDA [109.231.10.*]
    Nie ma widełek po mega kontrakcie, za to jest znowu ATH. I tak może być codziennie :)
  • Re: Nowe ATH Autor: ~ToMike [46.134.112.*]
    Korekta techniczna na bardzo niewielkim wolumenie. Śeiadczy też o tym S na arkuszu gdzie wieksze wolumeny sa dopiero powyzej 40.Ciekawe czy spółka poda wstepne wyniki za 2q?Czasami to robili. A wyniki beda mila niespodzianka jak za 2 q
  • Re: Nowe ATH Autor: ~ToMike [46.134.90.*]
    Jeszcze jedna rzecz będzie bardzo mocnym wsparciem dla kursu. Przeglosowana na WZA srednia 3 miesieczna do skupu. Obecnie jej wartość gwaltownie przyspieszy gdyż juz bedzie uwzględniać kurs od polowy kwietnia więc od momentu kiedy pojawił sie mocny trend wzrostowy. Pozdrawiam
[x]
NEWAG 4,49% 83,80 2025-10-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.