Ponieważ operujemy na wszystkich spółkach GPW nasz WIGOMETR obejmuje cały rynek. PRZYPOMINAM - OBSTAWIAMY WIG, a nie WIG20.
Do naszego WIGOMETRU przyjmowane będą tylko wpisy dokonywane na wątku do niedzieli 23.06.2024 r. do godz. 24. Wpisy po godzinie 24 nie będą uwzględniane przy obliczaniu WIGOMETRU. Proszę pamiętać i stosować następujące zasady. JEDEN post. W temacie postu proponuję wpisywać słowo WZROST lub SPADEK, można dodać ewentualnie wielkość % zmiany. Dopuszcza się wzorem wątków kolegów kontraktowców na komentowanie sytuacji na GPW.
Dynamiczna tabela typowań i podsumowanie tygodnia (T24,W24 i P24) macie w zakładkach https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Hdu2ItUdw1PudPGrLrPWqi9vhEi9UcSqlxTWKlHFuo0/edit#gid=1417088986
ARCHEO WIGOMETRU za lata 2007 - 2020 - tabelka. macie w zakładkach
@zenon125, staram się pokazywać tabelkę w taki sposób żeby po jej otwarciu na ekranie były widoczne ostatnie typy, a więc ukrywając te najstarsze kolumny. Niestety, bez możliwości edycji, nie można odsłonić ukrytych kolumn. Jeżeli uważacie, że warto widzieć wszystkie typy i przewijać tabelkę żeby zobaczyć typy najnowsze to zagłosujcie - łapka w górę - bez ukrytych kolumn, przewijamy do najnowszych; - łapka w dół - ukrywamy starsze typy, widać te najnowsze
Dnia 2024-06-23 o godz. 16:43 emu- napisał(a): > -1.08% > > @zenon125, staram się pokazywać tabelkę w taki sposób żeby po jej otwarciu na ekranie były widoczne ostatnie typy, a więc ukrywając te najstarsze kolumny. Niestety, bez możliwości edycji, nie można odsłonić ukrytych kolumn. Jeżeli uważacie, że warto widzieć wszystkie typy i przewijać tabelkę żeby zobaczyć typy najnowsze to zagłosujcie - łapka w górę - bez ukrytych kolumn, przewijamy do najnowszych; - łapka w dół - ukrywamy starsze typy, widać te najnowsze
chodziło mi o to, że już typowałem w tym wątku, i to moje typowanie zniknęło z wątku (być może innych też, tych co głosowali przed leszczami)
Siatkarze mogą wystawić 3 drużyny, które powalczą z każdą reprezentacją.
Piłkarza mają trzech zawodników powyżej średniego europejskiego poziomu dlatego nie wygrają żadnego meczu i nie wyjdą z grupy.
HuHu dał czadu. Muszę policzyć ile breaków zaliczył w Halle. Z Sennerem 2 breaki.