Dnia 2024-06-21 o godz. 12:15 ~siateczka napisał(a): > wyciągnijcie sobie sami. Skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > KTO WAS SPONSORUJE? TYLKO PYTAM
może dlatego wylatujesz bo używasz słów typu "śmieć" i podobnych? a ciebie ktoś "sponsoruje" czy uprawiasz swoje "prowokacje" za darmo i kompletnie bez sensu? po co tu wracasz, skoro jak twierdzisz, nie masz akcji? oczywiście znowu zapytam o twoje "trzymanie akcji latami" tyle razy o tym pisałeś i NIGDY nie podjąłeś tej kwestii
Proszę o odpowiedź. Jeżeli musiałbyś usunąć, któryś z dwu wpisów: 1 zł za rok, 40 zł za 7 lat. Bliżej by ci było skłonić się do usunięcia którego. Proszę o obiektywizm. Nie ma w nich słowa śmieć , co sugerowałeś na przyczynę usunięcia.
Bo ja pozostawiłbym oba. Ale tu tak nie jest i nie ma Varu.
Dnia 2024-06-21 o godz. 16:00 ~siateczka napisał(a): > Proszę o odpowiedź. Jeżeli musiałbyś usunąć, któryś z dwu wpisów: 1 zł za rok, 40 zł za 7 lat. Bliżej by ci było skłonić się do usunięcia którego. Proszę o obiektywizm. Nie ma w nich słowa śmieć , co sugerowałeś na przyczynę usunięcia. > > Bo ja pozostawiłbym oba. Ale tu tak nie jest i nie ma Varu. > a po co na tym forum spam? twój czy kogokolwiek? masz jakieś "poczucie krzywdy" że akurat twój wylatuje? może nie spamuj? przecież twierdzisz, ze nie masz akcji Stalexportu, po co tu wciąż włazisz z "prowokacjami"? to takie infantylne, no i kwestia twojego "trzymania akcji latami", wciąż jej unikasz, dlaczego?
Nie stać cię jednak na obiektywizm i odwagę. Ale tak myślałem. Może pytanie było za trudne. Tak zepsuli ten świat. Wszedzie zakłamanie fałsz i koniunkturalizm.
Dnia 2024-06-21 o godz. 16:30 ~siateczka napisał(a): > Nie stać cię jednak na obiektywizm i odwagę. Ale tak myślałem. Może pytanie było za trudne. Tak zepsuli ten świat. Wszedzie zakłamanie fałsz i koniunkturalizm.
stać cię na skończenie z "prowokacjami" tutaj czyli spamowaniem? to jest forum tematyczne spółki giełdowej, nie miejsce na czyjeś jęki czy agresję, chcesz być sędzią własnej sprawy sądząc po twoich opowieściach o "obiektywizmie" i aluzjach od "prawdy", bierzesz w ogóle pod uwagę, że możesz NIE mieć racji?, krótko, masz jakieś żale bo spam innego trolla zostaje a twój wylatuje, to kompletnie infantylne, do tego wciąż czeka kwestia twoich licznych wpisów o "trzymaniu akcji latami", to właśnie taki test twojego "obiektywizmu" i "prawdomówności"
Skoro spam innego trolla zostaje , to w pewnym sensie potwierdziłeś moje domniemanie o sponsorowaniu. Skoro tu nie chcesz zając stanowiska, to może w ramach zwykłej zabawy powiesz jaki obstawiasz wynik dzisiejszych meczów Polska: Austria i derbów Afryki Holandia Francja. Ja obstawiam 2; 1 dla naszych a w derbach Afryki 1:1
Nie pytam o zamknięcie STX dzisiaj. Bo jak wiadomo - dzisiaj 3 wiedzmy, konrakty terminowe wygasają , to rynkiem sterują szorciarze