Dnia 2009-06-04 o godz. 12:48 ~navi napisał(a):
> Pan Jakubas mocno zainteresowany ZAP
> :http://www.parkiet.com/artykul/21,817660_Jakubas__Inwestyc
> ja_w_Pulawy_to_dla_mnie_priorytet
. a tak to zainteresowanie wygląda .......
........Jest to istotna firma w moim portfelu, oczywiście po rozsądnych cenach, na pewno nie będę kupował po obecnym kursie. ............
pochwalę się . Pulawy kupiłem w styczniu i.....sprzedałem w zeszłym tygodniu.
Mogłem jeszcze trochę zarobić ... jednak niepokoiło mnie podejście Jakubasa do spółki , miły gość , to fakt lecz przebiegła bestia i tyle.
Polną nabyłem w kwietniu (też Jakubasowy worek) i tu podejrzewam przeżuci gościu zainteresowanie ... Należy się temu przyjrzeć...
Dnia 2009-06-05 o godz. 08:43 motle napisał(a):
> pochwalę się . Pulawy kupiłem w styczniu i.....sprzedałem w zeszłym tygodniu. Mogłem jeszcze trochę zarobić ... jednak niepokoiło mnie podejście Jakubasa do spółki , miły gość , to fakt lecz przebiegła bestia i tyle. Polną nabyłem w kwietniu (też Jakubasowy worek) i tu podejrzewam przeżuci gościu zainteresowanie ... Należy się temu przyjrzeć...<
No cóż, skoro się chwalimy to się chwalimy...ZAP nabywałem pod dywidendę za 2008 rok...Pozostawiłem sobie równowartość dywidendy netto w przeliczeniu na akcje po kursie w dniu odcięcia dywidendy brutto...Wspomniany pakiet zachowałem do dzisiaj...czasami spojrzę na cenę aby dokonać podliczenia stopy zwrotu...Do najbliższego komunikatu w sprawie dywidendy za 2009 rok nie zamierzam z tym pakietem nic robić...
Pozdrawiam