• A gdzie sa optymiści? Autor: ~leszcz [212.33.76.*]
    jw
  • Re: A gdzie sa optymiści? Autor: ~fiki [82.177.118.*]
    A to wogóle są jacyś pesymiści??? Czy to może ich widać po obrotach na ZA!?
  • Re: A gdzie sa optymiści? Autor: ~chester [193.111.166.*]
    WIG20 znowu bedzie atakował 1900pkt :) To i my znowu zaatakujmy 90zł. Ameryka bedzie dzis znowu do gory. kupujmy i lecmy na zielono
  • Re: A gdzie sa optymiści? Autor: ~bolek [83.21.202.*]
    Nic z tego.
    Razem z lolkiem możecie tylko wywalić rano pekacem .
    Smutne ale prawdziwe .

No i co lolek ?
    Sprzedajemy jak ustaliliśmy czy wymiękasz ?
    Rano Pekacem !!!!
  • Re: A gdzie sa optymiści? Autor: ~MówiąWIEKI [83.10.129.*]
    Optymiści przenoszą się na CIECH.
  • Re: A gdzie sa optymiści? Autor: ~navi [83.28.94.*]
    Pan Jakubas mocno zainteresowany ZAP :http://www.parkiet.com/artykul/21,817660_Jakubas__Inwestycja_w_Pulawy_to_dla_mnie_priorytet
  • Re: A gdzie sa optymiści? Autor: ~re [212.33.76.*]
    Dnia 2009-06-04 o godz. 12:48 ~navi napisał(a):
    > Pan Jakubas mocno zainteresowany ZAP
    > :http://www.parkiet.com/artykul/21,817660_Jakubas__Inwestyc
    > ja_w_Pulawy_to_dla_mnie_priorytet

. a tak to zainteresowanie wygląda .......

........Jest to istotna firma w moim portfelu, oczywiście po rozsądnych cenach, na pewno nie będę kupował po obecnym kursie. ............
  • Re: A gdzie sa optymiści? Autor: motle [10.49.0.*]
    pochwalę się . Pulawy kupiłem w styczniu i.....sprzedałem w zeszłym tygodniu.
    Mogłem jeszcze trochę zarobić ... jednak niepokoiło mnie podejście Jakubasa do spółki , miły gość , to fakt lecz przebiegła bestia i tyle.
    Polną nabyłem w kwietniu (też Jakubasowy worek) i tu podejrzewam przeżuci gościu zainteresowanie ... Należy się temu przyjrzeć...
  • Re: A gdzie sa optymiści? Autor: ~:D [95.49.71.*]
    Dnia 2009-06-05 o godz. 08:43 motle napisał(a):
    > pochwalę się . Pulawy kupiłem w styczniu i.....sprzedałem w zeszłym tygodniu. Mogłem jeszcze trochę zarobić ... jednak niepokoiło mnie podejście Jakubasa do spółki , miły gość , to fakt lecz przebiegła bestia i tyle. Polną nabyłem w kwietniu (też Jakubasowy worek) i tu podejrzewam przeżuci gościu zainteresowanie ... Należy się temu przyjrzeć...<

No cóż, skoro się chwalimy to się chwalimy...ZAP nabywałem pod dywidendę za 2008 rok...Pozostawiłem sobie równowartość dywidendy netto w przeliczeniu na akcje po kursie w dniu odcięcia dywidendy brutto...Wspomniany pakiet zachowałem do dzisiaj...czasami spojrzę na cenę aby dokonać podliczenia stopy zwrotu...Do najbliższego komunikatu w sprawie dywidendy za 2009 rok nie zamierzam z tym pakietem nic robić...
    Pozdrawiam
  • Re: A gdzie sa optymiści? Autor: slonce_karpat [83.4.126.*]
    A może Polna zainwestuje w Puławy? Byłoby to dobre rozwiązanie problemu akwizycji w Polnej.
[x]
PULAWY -1,07% 46,20 2025-10-31 16:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.