jak dla mnie , w ciagu 12 sesji z 2,50 na ponad 8,50 ,o co kaman nie wiem ale cos mi to dziwnie wyglada sprzedali nieruchomosci za ponad 20 baniek w 3 miastach na poczet dlugow wiec ciekawe co oni beda robic po polaczeniu
Po połączeniu mają głównie działać jako holding zbrojeniowy, tak przynajmniej jest w planach. Pewnie zmienią nazwę na PHR. Co do kursu akcji, to jest to pewnie pompowanie, żeby nową emisję zaproponować w "promocyjnej cenie".
to jest pompowane by dotychczasowi większościowi po zejściu poniżej 5% mogli reszki które im zostały sprzedać po w miarę godziwej cenie i żegnamy. teraz odbywa się czyszczenie spółki by po objęciu nowych emisji i zmianie na holding pod nazwą PHR nikt nowym prezesom nie przeszkadzał w zarządzaniu tym biznesem zbrojeniowym. to jest dobrze pomyślane jak za niewielkie pieniądze zbudować dużą bogatą firmę ale to dopiero przyszłość kilku kwartałów
Ile taki PHR moze miec kapitalizacji, przeciez oni nie beda wlascicielami zadnej firmy, a wiekszosc zyskow na pewno pozostanie w firmach wchodzacych w holding, chyba ze sie myle, prosze mnie poprawic?( Mam tam maly pakiecik tak dla hecy , tez by sie tu przydala taka spekula)