Ciekawy jestem ile idealnych dołków trafił... chyba że ma to zachęcić do czekania... podczas gdy inni się obkupią... Nie omieszkam pilnować tej "prognozy"... czy to faktycznie GURU inwestowania => czy sprzedawca bajek na zlecenie...
Jutro spadają kontrakty... kwestia w którą stronę pójdzie kurs... w tym momencie to już wszystko możliwe... nic już nie zmienię... co najwyżej przy 62 dokupię kilkaset...
Mówię o tym od kilkunastu dni to część "rozumnych" wyzywa mnie od trola :))) ja nie będę czekał do tego poziomu, 75% pakietu kupię w przedziale 74-66 zł , ale każdy ma swo rozum o sam podejmuje decyzję :))))
Tuszkiewicz mówi że to by była idealna cena ale nie jest przekonany czy aż tak nisko zejdzie i że obecna cena już jest atrakcyjna bo przecież 50% przeceny
To zejdzie jeszcze niżej, teraz jest dystrybucja a za chwilę będzie wodospad, ubranym kozakom co to piszą że jak spadnie to dokupią (nic nie kupią) zaczną puszczać zwieracze i się zacznie, co niektórzy zaczną łapać spadające noże a jak jeszcze zejdzie parę oczek w dół to będą puszczać w panice i będzie armagedon. Nie naganiam, tylko podobne scenariusze były na wielu spółkach. Powodzenia i oby to sie nie sprawdziło, bo nikomu źle nie życzę
Nie no dystrybucja to już była od dużo wyższych poziomów i panika dwa razy tutaj była w tym ostatnie -10%. Także mieliśmy wodospad, a mówisz tak jakby spółka była na jakichś szczytach i dopiero zwała była przed nami podczas gdy my spadamy od miesięcy i -50% zrobiliśmy. Żeby było tak jak mówisz ro musiałby się skrajnie negatywy scenariusz wydarzyć, raczej najgorszy możliwy.
Żeby nie było że nie potrafię przyznać się do błędu... Zwracam HONOR p.M.Tuszkiewicza ze squabera za prognozę 62 pln ... On miał rację , ja wtopiłem nieco... szkoda słów... Pozdrawiam.
Oni mają zysku za dwa kwartały ponad 80 mln jeszcze niedawno kurs był grubo powyżej 100 zł wiec co Ty chcesz 40 zł widać kolego że dopiero co wszedłeś w giełdę