• emisja po 20 gr Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    nie wiem nad czym wy zastanawiacie się, przeczytajcie dokladnie korektę raportu: emisja po 20gr, niższej nie będzie , po tyle byla w zeszlym roku jak prezes zakupował wyposażenie studia technologii cyfrowej.
    A emisja jest powszechnie wiadomo na co, na wykupienie opcji na licencję + rozpoczęcie produkcji pełnometrażowej bajki w technologii Moution Capt.
    Do końca czerwca trochę czasu, kto był cwany to dokupował po 10, a dziś po 11.
    Ps.
    Niestety nie bedę odpisywał, a post jest odpowiedzią na wiele zapytań, dlatego nie odpisuję na wasze indywidualne maile.
    pozdr
    bankier72
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~albin [83.23.29.*]
    Dnia 2009-05-25 o godz. 13:20 bankier1972 napisał(a):
    > emisja po 20gr, niższej nie
    > będzie , po tyle byla w zeszlym roku

W zeszłym roku to Skotan chodził po 5 zł

> rozpoczęcie produkcji pełnometrażowej bajki

Produkcja pełnometrażowej bajki to trwa na Vision od czasu kiedy wszedłeś w tę spółkę.
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~reżyser [80.53.158.*]
    No napisz jeszcze, że dostałeś główną rolę w tej bajce " wirtualnego bankiera"
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~dddd [85.202.99.*]
    teraz na czasie bajka o swiętym GRAALU
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~bart07 [192.168.7.*]
    być może taniej już nie będzie

ja czekam na poziom powyżej 0,35
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~investor [79.163.125.*]
    i co wtedy bedziesz brał po 0,35gr
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~investor [79.163.125.*]
    nie ma bardzo chetnych na oddawanie po 0,11gr
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~yad [212.76.37.*]
    Ha, ha

Jakieś biedaczysko nie zdążyło z transakcją 200K na końcówce :))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [85.128.220.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~he [91.94.118.*]
    i love you Monia;-)

a za kaszane wiecie komu dziękować.

Przeproś ich wszystkich oraz mnie.

he..he
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~Monia [85.128.220.*]
    Widzę, że moder działa i wycina prawdę.
    Cóż - cenzura jak w PRL-u.
    Jeszcze raz taki chwyt a wyślę e-maila do Bankier S.A i do komisji Nadzoru Finansowego, że Portal szerzy i uskutecznia manpiulację a ktoś, kto sprzeciwia się kłamstwu zostaje "wycięty"

Jeszcze raz Panie Bankier (ek) - proszę napisać nam już wszystkim gdzie Pan wyczytał informację i wciska jawne kłamstwo na forum, iż emisja nowych akcji będzie po 20 gr.

Info na którym się opieracie to zmiana statutu na potrzeby podwyższenia kapitału zakładowego. Podają jedno info jak statut brzmiał i drugie info jak będzie brzmiał w chwili gdy wprowadzą zmiany .
    W opisie statutu dochodzi informacja o emisji serii E i F ....niech nikt się nie podnieca emisją serii D, bo te akcje objęte były prawem poboru rok temu !!!!
    zerknijcie na datę akcji serii D:

http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/akcje?wlid=4956

statut odnosi się do emisji serii E i F - nigdzie nie ma napisane, że emisja zostanie objęta po 20 gr. (nie podniecajcie się 24 mln 821tys akcji, bo ONE JUŻ SĄ OD ROKU !!!)

Mało tego - akcje serii E zostaną objęte bez wniesienia wkładu finansowego !!!
    Obejmie je ktoś, komu spółka jest dłużna pieniądze.
    Nie myślicie chyba, że obejmie je o 100% drożej niż wynosi obecna cena giełdowa. Taniej wyniosłoby go kupić z rynku niż przepłacać 100% !!!

O cenie emisyjnej akcji F też nie ma mowy.
    Skoro w treści uchwały na walne nie ma mowy o cenie emisyjnej można się spodziewać, iż taka zostanie uchwalona wedle ceny emisyjnej pozostałych akcji a te były po 1 gr ( ponad 50 mln akcji serii A, B i C) !!!!!

Ludzie nie dajcie się pomiatać i wciskać mega bajer.
    Wystarczy kilka razy przeczytać treść informacji jakie spółka wypuściła.
    A za takie naganianie Panie Bakier, że będzie emisja po 20 gr i jest to jasno na białym napisane to PROKURATOR SIĘ KŁANIA.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.77.222.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~Muminek [83.2.102.*]
    Jutro znowu norma , spadek na 10gr. info działa tylko 1 sesję.....na razie to niezłe pisza bajki
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~ktos [89.78.43.*]
    Żebyś się synQ nie zdziwił przypadkiem, wiem wiem ty byś chciał w jeden dzień +50% ale niestety tu trzeba mieć cierpliwość, a cierpliwi będą sowicie wynagrodzeni. Idź pobawić się lepiej z włóczykijem...
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~CUD [89.77.222.*]
    4) 24.820.918 (słownie: dwadzieścia cztery miliony osiemset dwadzieścia tysięcy dziewięćset osiemnaście) akcji zwykłych na okaziciela serii D o wartości nominalnej 1 grosz każda akcja i cenie emisyjnej 0,20 złotych, objętych w zamian za wkład pieniężny.
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~Ropiix [66.90.73.*]
    TU - CUD - Chyba jesteś następnym, co ma problemy z czytaniem.
    Wzmianka o 24 milionach akcji to powtórzenie punktu w statucie, który nie ulega zmianie on był już statucie uchwalony rok temu !!!
    Akcje te to historia, były one z PP.
    Monika podała, od kiedy są akcje serii D i wkleiła linka (powtórzę go ponownie)

http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/akcje?wlid=4956

czekacie na darmową produkcję akcji E i F - i na tym sie skupcie. A wśród informacji o ich emisji nie ma żadnej mowy o cenie 20 gr !!!!!
    Bankier sie bajek i komiksów naczytał i powiela bzdety na forum.
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~mikel [83.7.109.*]
    bankier pewnie gra za tysiaka albo dwa i kupuje smieciowki liczac ze wzrosna , ale opowiada jaki z niego panisko. Ta smieszna opowiesc o tworzeniu bajki i w ogole o tym prezesie itd hahah. Nie moge
    DLATEGO NAPISAŁEM ŻE TO CUD ALE FAKT JEST FAKTEM ŻE JAK OSOBA POWIĄZANA BLISKO Z ZARZĄDEM KUPUJE PO 0,12 GR I TO NIE MAŁO TO NIE PO TO ABY STRACIĆ CHYBA ŻE JEST TO SAMARYTANIN
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~Play [87.105.237.*]
    Gdybym ja miał akcje po 1 gr (jako właściciel) w ilości 25 mln sztuk i podał informację, że moja żona kupiła 1 mln akcji po 12 gr ( a jest blisko ze mną powiązana), to średnia "rodziny" wyszła by na poziomie 1,20 gr....

Tak więc widzisz, iż info te to podpucha dla jeleni i aby podciągnąć akcje do 13 gr i wyrzucić ładny pakiecik zjeżdżając z ceny do 10 gr.

Mieć średnią 1,20 gr, wyrzucić ze średnią 11 gr - mam więc blisko 1000% zysku :) :) :)
    a utrzymałem kurs na poziomie 10-11 groszy i portfel mi się napełnił :) :) :)

Wiesz już po co takie infa o kupnie blisko powiązanej osoby z zarządem ??
    Jak nie zrozumiesz przykładu, to właśnie zarzucili na Ciebie sidła.

WSZYSTKO SIĘ ZGADZA ALE JEST MAŁY PROBLEM JAK BY ZARAZ CHCIELI WYWALIĆ I NA TYM ŁADNIE ZAROBIĆ TO MOGĄ ZAPOMNIEĆ O NOWEJ EMISJI . I PO CO JĄ W TEDY OGŁASZALI ???, TO W TEDY BY SPRZEDALI PO 0,20GR. A NIE JAK PISZESZ ŻE WYWALĄ PO 0,13GR. GDZIE TU LOGIKA.
  • idzie moda na VIV!! Autor: ~ty [91.200.94.*]
    Play, nie ściemniaj--śpiewamy dalej: Mamy, trzymamy, za stówę... VIVA -- ODDAMY!!!
  • Re: idzie moda na VIV!! Autor: bankier1972 [192.168.1.*]
    http://www.newconnect.pl/nr/detB.php?id=3842
    pisałem wam pod koniec maja o emisji po 20 gr i na co jest przeznaczona kasa, teraz macie puentę mojej wypowiedzi.
    na deser macie udziały w Magmie Films.
    Ps. bez komentarzy proszę, z mojej strony nie będzie odpowiedzi.
    pozdrawiam twardy akcjonariat co nie uleszczył sie.
    Pozostali bedą zabijac sie jutro o akcje:)
  • Re: idzie moda na VIV!! Autor: ~invest [88.156.156.*]
    Bankierze, ta twoja magma to ta sama co opla chce przejąć , czy może ta nasza z gpw ?
    Wyszedłeś? Mój kuzyn też tam był ale jemu pomogli i jako tako mogę z nim porozmawiać.
    ...taka różnica.
    pozdr
  • Ale sie pozabijali o ten Vision:)) Autor: ~Magnus [91.60.91.*]
    Az o 1 grosz krotko skoczyl do gory:)
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~kadiczek [83.25.226.*]
    Panie bankier nie rozśmieszaj mnie, to nie hossa żeby na hasło Nowa Emisja, PP lub split akcje leciały w góre jak głupie. Ide o zakład, że raczej po tą NE akcje bedą wyprzedawane, bo ludziska nie bedą sie pchać w PP itd. Za długo to trwa a efekty mogą być mierne.
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~inwetoreq [83.21.233.*]
    moze w pp nie beda sie wszyscy pchali ale jest tez inwestor ktory sciagnie akcje!!!

czy tak wyglada bankruT? 10% udziałow w Magmie!!
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~Arek [213.158.199.*]
    I co szału nie ma, a podobno mieli się o akcje zabijać
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~adam34t [83.25.216.*]
    A co nie mówiłem, a raczej nie pisałem wyżej, że szału nie będzie. Hossa na NC nastąpi jak na WIG20 będzie za drogo, a jeszcze nie jest, a poza tym do hossy to jeszcze daleko. Nikt badziewia nie bedzie kupował po NE bo po co, ale niektóre wpisy o grubasach i sterowaniu kursem, wyleszczaniu naprawde mnie bawi. Wierzcie dalej naganioczom.
  • bankier72 niedługo zbierze symfonię przeprosin, hehe :) Autor: ~kinol [213.238.74.*]
    chórem będą wszyscy przepraszali

wkrótce 24gr, po emisji 50gr
    czyli 500% !!!!!! nawet TFONE nie da takiego zysku w przeciągu tak krótkiego czasu
    jedynie PWRMEDIA może równać się z VISION pod względem potencjału wzrostu

siemka
    .... a ja sobie gwizdam :)
  • 68 mil $ za jeden film !!!!!!! Autor: ~kinol [213.238.74.*]
    http://news.moneycentral.msn.com/ticker/article.aspx?Feed=AP&Date=20090531&ID=9837717&Symbol=US:GE

no to ile wyszłoby na akcjeę jeżeli to VISION by zrobił ????

ludzie !!!! szerzej myśleć i pozbyć się przyzwyczjeń w analizie, nowa era nastaje !!!

brać i nie pytać po ile, brać bo jeszcze ktoś chce sprzedać, brać by potem nie płakać, brać i potem gwizdać na wszystko

siemka :) .... a ja sobie gwizdam :)))
  • Re: bankier72 niedługo zbierze symfonię przeprosin, hehe :) Autor: ~bz [83.31.220.*]
    Dnia 2009-06-10 o godz. 20:01 ~kinol napisał(a):
    > chórem będą wszyscy przepraszali

wkrótce 24gr, po
    > emisji 50gr
    czyli 500% !!!!!! nawet TFONE nie da
    > takiego zysku w przeciągu tak krótkiego czasu
    jedynie
    > PWRMEDIA może równać się z VISION pod względem
    > potencjału wzrostu

siemka
    .... a ja sobie gwizdam :)

a gwizdaj sobie do woli, bo cóż innego Ci zostało?
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~dzis w rdo [87.119.32.*]
    dzis propozycja kupna w rdo
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~Fenomen [83.27.103.*]
    a ja Wam wszystkim mówie ze pozabijacie sie o akcje.....

a propos....cóz by sie wydarzyło gdybyśmy schowali wspólnie razem tak na 6 miesiecy 80% ff......>?
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~luzaq [77.46.24.*]
    no no...fajniutko by było...
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~elvis [79.190.173.*]
    aj! to może jutro o 10:14 rano zacznijmy myśleć o tym że nasze ciała przenoszą się na wyspy kanaryjskie!
    jak wszyscy to zrobimy to jestem pewien że się tam teleportujemy!
    to by dopiero było fajniutko!

ma ktoś jeszcze jakieś fajniutkie pomysły?
    mmoże połączmy nasze myśli, złapmy się za worki mosznowe i przeniesiemy Viv z NC na DJI albo NASDAQ?
    to by było równie fajniutkie jak i fantastyczne!
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~elvis [79.190.173.*]
    chyba nie wszyscy połączyli myśli bo zamiast na Kanarach wylądowałem w Obwodzie Kaliningradzkim
    ktoś pozyczy kase na powrót? proooooszę
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~prześmiewca [10.49.0.*]
    Tak sobie zaglądam w miejsca gdzie pojawia się bankier72...
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~he [83.6.160.*]
    Niech sie p.Bankier smazy w piekle z tymi swoimi usra...mi akcjami;-)

Za kare, za naganianie, za kłamstwa.

Smaż sie dziadu;-)
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~atomek [84.10.203.*]
    wiarygodność Pana Bankiera jest zerowa.
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~he [83.6.160.*]
    spólki tez.

Po 1

Wartosc ksiegowa na akcje to 2 gr (wystarczy sprawdzic)

Po 2

W kiosku ruchu sa wieksze obroty niz w tej spólce.

Po 3

Kazdy wie ze tu siedzi Bankier z Bethovenem i nikt nie kupi tego smiecia no chyba ze za kilka lat.

Po 4

a juz nie pamietam

Smaż sie dziadu....

• Re: emisja po 20 gr Autor: automator [83.6.196.*]
    Dokupował ? Ojczyzna polszczyzna? Bankier nikt jeszcze ci za to perfidne naganianie na śmieci jaj nie urwał ? Coś ostatnio cie nie widać ...

PS jak się macie wizjonerzy ? CP wysypał na was kupę makulatury i ciężko wam pozbierać co ?
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~visir [85.193.249.*]
    to, po ile była ta emesja-remisja??? 12 gr...i z PP czy 5 gr....a może 2 gr....
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~SĄSIAD [80.55.249.*]
    EMISJA - SERIA E - PO 12 GR DLA 2 INWESTORÓW, A PP 4:1 PO 8 GR WE WRZEŚNIU
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~SĄSIAD [80.55.249.*]
    EMISJA - SERIA E - PO 12 GR DLA 2 INWESTORÓW, A SERIA F - PP 4:1 PO 8 GR WE WRZEŚNIU
  • Re: Autor: ~bankier1972 [94.254.144.*]
    Było oczywiste , że nie będzie nowej emisji po 0,20 - daliście się wszyscy zrobić :)) Jedziemy na 0,05 chwilowo ...
  • Re: Autor: ~sąsiad [80.55.249.*]
    a dlaczego nie możemy jechać na 0,01? tak by było weselej
  • Re: Autor: ~he [83.6.156.*]
    a ja wam mowiłe , pisałem pięc miesiecy wstecz ab nie wierzyc Bankierkowi "J.B"
  • Re: emisja po 20 gr Autor: ~WielkiALCHEMIK [87.96.60.*]
    Getto, getto...

BUAHAHAHAHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.