• Nawet obiektywna prawda jest tu usuwana. Skandal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~siateczka [46.204.100.*]
    A tysiące nieprawdziwych wiadomości to jest ok. ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: problemy siateczki, po co to robi? Autor: ~vvv [78.129.139.*]
    Dnia 2024-06-19 o godz. 15:20 ~siateczka napisał(a):
    > A tysiące nieprawdziwych wiadomości to jest ok. ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie daje się samemu sobie zielonej łapki, to tyle na temat twoich obiektywizmu i prawdy...jak tam twoje "trzymanie akcji latami"? o tym wciąż nic?
  • Re: problemy siateczki, po co to robi? Autor: ~siateczka [46.204.100.*]
    Ile razy mam ci jeszcze powtarzać , ze wywaliłem smiecia, kupiłem Rainbow i Mirbud i mam na nich po kilkaset procent. A dziś Mirbud prawie dycha w górę. A resztę wywaliłem przed ustaleniem prawa do dywidendy na śmieciu i kupiłem KGHM po 111 zł.

Zapamiętaj to wreszcie niemoto i nie wklejaj tych sloganów o trzymaniu akcji.
    Nie pytam o twoje ruchy, bo poco. Ale jak tu siedzisz, to mam pełen obraz ciebie jako inwestrora. A jaki to odpowiedz sobie sam
  • Re: problemy siateczki, po co to robi? Autor: ~vvv [78.31.71.*]
    Dnia 2024-06-19 o godz. 16:16 ~siateczka napisał(a):
    > Ile razy mam ci jeszcze powtarzać , ze wywaliłem smiecia, kupiłem Rainbow i Mirbud i mam na nich po kilkaset procent. A dziś Mirbud prawie dycha w górę. A resztę wywaliłem przed ustaleniem prawa do dywidendy na śmieciu i kupiłem KGHM po 111 zł.
    >
    > Zapamiętaj to wreszcie niemoto i nie wklejaj tych sloganów o trzymaniu akcji.
    > Nie pytam o twoje ruchy, bo poco. Ale jak tu siedzisz, to mam pełen obraz ciebie jako inwestrora. A jaki to odpowiedz sobie sam

jakbyś nie kombinował, wciąż omijasz kwestię twojego "trzymania akcji latami" (pisałeś o tym wystarczającą ilość razy,, żeby zwróciło uwagę), że o "braku równowagi"(najdelikatniejsze co mi przyszło do głowy na twój temat) w twoim wykonaniu nie wspomnę, do tego twoje urojenia że "masz pełen obraz mnie", rozumiem, upał...to co z twoim "trzymaniem akcji latami"?
  • Re: Nawet obiektywna prawda jest tu Autor: ~dominik [149.156.21.*]
    A takie ilości bredni się toleruje.
[x]
STALEXP 1,43% 2,84 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.