Ile razy mam ci jeszcze powtarzać , ze wywaliłem smiecia, kupiłem Rainbow i Mirbud i mam na nich po kilkaset procent. A dziś Mirbud prawie dycha w górę. A resztę wywaliłem przed ustaleniem prawa do dywidendy na śmieciu i kupiłem KGHM po 111 zł.
Zapamiętaj to wreszcie niemoto i nie wklejaj tych sloganów o trzymaniu akcji. Nie pytam o twoje ruchy, bo poco. Ale jak tu siedzisz, to mam pełen obraz ciebie jako inwestrora. A jaki to odpowiedz sobie sam
Dnia 2024-06-19 o godz. 16:16 ~siateczka napisał(a): > Ile razy mam ci jeszcze powtarzać , ze wywaliłem smiecia, kupiłem Rainbow i Mirbud i mam na nich po kilkaset procent. A dziś Mirbud prawie dycha w górę. A resztę wywaliłem przed ustaleniem prawa do dywidendy na śmieciu i kupiłem KGHM po 111 zł. > > Zapamiętaj to wreszcie niemoto i nie wklejaj tych sloganów o trzymaniu akcji. > Nie pytam o twoje ruchy, bo poco. Ale jak tu siedzisz, to mam pełen obraz ciebie jako inwestrora. A jaki to odpowiedz sobie sam
jakbyś nie kombinował, wciąż omijasz kwestię twojego "trzymania akcji latami" (pisałeś o tym wystarczającą ilość razy,, żeby zwróciło uwagę), że o "braku równowagi"(najdelikatniejsze co mi przyszło do głowy na twój temat) w twoim wykonaniu nie wspomnę, do tego twoje urojenia że "masz pełen obraz mnie", rozumiem, upał...to co z twoim "trzymaniem akcji latami"?