jeden wzrost po miesiącach spadków i klepania dnia nic nie zmieni :) dajecie się wciągać w grę animatora jak dzieci. No nic, wy tracicie, ja zarabiam, tak już musi być
„Zarabia” czyli sprzedał dzisiaj to co kupił w okolicy 3 zł i teraz czeka aż mu spadnie znowu :p niestety jak sprzedane to może być ciężko z dalszym zarobkiem
tak tak, ujadajcie dalej, tylko potem żeby nie było, że nie ostrzegałem. Zbychu to jednak niezły gość jest, że wychował sobie tak fanatyczny akcjonariat :) cieszcie się ostatnimi zielonymi dniami, bo potem czeka was długi zjazd :)
nie tym razem ,ile czasu do wydania donkey king ? dodatkowo jeszcze coś wypłynie do końca czerwca , ciekawa też może się okazać nowa strategia ,brylantynka powinien to ogłosić też do końca czerwca
Ujadaj dalej. Karawana jedzie dalej. Ty będziesz wymieniał nam tylko koła od czasu do czasu robiąc kółeczka, ale kierunek każdy inwestor już raczej zna.
A nie mówiłem? Oj nigdybsię nie nauczycie dzieci :) powolny spadek nastąpił nawet szybciej niż się spodziewałem, no ale nagony swoje. Animator dał popis swoich manipulacji, trzeba to przyznać. No nic, wracam do zarabiania na was :)