Korupcja w KNF i podsłuchy u Solorza. Co znalazło się w akcie oskarżenia przeciwko Chrzanowskiemu?
publikacja 2024-06-18 06:56 Marek Chrzanowski, były szef Komisji Nadzoru Finansowego, próbował "nieudolnie zniekształcić" wyniki badania na wykrywaczu kłamstw. Prokurator oskarża go o korupcję. W śledztwie jest tajny wątek podsłuchiwania Zygmunta Solorza - poinformowała we wtorek "Gazeta Wyborcza", która opisała, co znalazło się w akcie oskarżenia przeciwko Chrzanowskiemu.
200 x 135 mln akcji = 27 mld zł kapitalizacji. Jest to realne ale nie wcześniej niż po uruchomieniu 720 MW na Bałtyku i 600 MW w Rumunii. Czyli pewnie za jakieś 4 lata.
GDYBY PEP WESZŁA W TECHNOLOGIE NOWYCH SYSTEMÓW ZASILANIA, NAPIĘCIEM, 230 V W SYSTEMIE JAK ZA CZASÓW DZIAŁAJĄCYCH PIRAMID W EGIPCIE, TO ŻADNE SŁUPY ELEKTROENERGETYCZNE I CAŁA SIEĆ ELEKTRO ENERGETYCZNA NIE BYŁA BY POTRZEBNA. NAD CZYMŚ TAKIM PRACOWAŁ NICOLA TESLA. TE OPISY SĄ W EGIPSKICH PIRAMIDACH, ALE KTO TO DA RADĘ ODCZYTAĆ. W 1979 Z PZL WYSŁANO NAJLEPSZYCH, SZPIEGÓW Z NAJLEPSZYCH. A FINANSOWAŁ TO ROSYJSKI HANDLARZ BRONIĄ. POTEM W ROSJI BUDOWAŁ PIRAMIDY. ALE TECHNOLOGIA ENERGETYCZNA BYŁA W PRL A OBECNIE RP. TEMAT DO WZIĘCIA, JA TAM BYŁEM I SZAMPANA PIŁEM.