Tu bez tej umowy dawno powinno być 10-15 złotych. Spółka rewelacyjnie się rozwija, ma bardzo dobre wyniki, które rosną. Jedynie jeden gość któremu niewiele zostało zabijał papier.
Zabawne. Przyszła mi ta sama analogia do głowy. Przy sprzedaży 10 urządzeń rocznie i zwyczajowej marżyponad 25% mają tu ok.6mln zysku netto z samych robotów. :) z tego , co wiadomo , to rynek wchłonie 10x więcej takich robotów. Pytanie tylko czy roboty oferowane przez MSM są tak samo jak Da Vinci z Snt, najlepsze w swojej klasie. ?
Do tego mają nieruchomość z przeznaczeniem na ośrodek szkoleń dla lekarzy a docelowo szpital. Teraz rozumiem dlaczego nie rzucają dywidendy. Inwestycja w patenty, zapasy plus ten ośrodek. Za kilka lat może to być zupełnie inna skala działalności. Na razie mamy dość zabawną kapitalizację.
Tak, jedna z niewielu spółek, która może podskoczyć ponad 1000% w nadchodzących kwartałach i nikt nie będzie się dziwił. Oczywiście ryzyka są , jak przy każdej inwestycji, ale w ogólnym rozrachunku..... ryzykujemy co najwyżej 50%, a jest szansa na >1000% . Rachunek wydaje się dość prosty. Pytanie czy wysypał się dziś do końca ten, co mial to zrobić:)))
Gość jest już pusty na 100%, od dawna obserwuje jego zachowanie, jak zaczyna sypać to czyści wszystko co jest w zasięgu wzroku. 26 stycznia miał 115 000 sztuk, jeśli nawet od tego czasu nic nie sprzedał to ostatnie kilka sesji były typowe dla jego zleceń - lezy popyt - zasypuje wszystko co się pojawia, nie wstawia zleceń na S tylko zasypuje. Wszystko policzyłem - nie ma już sztuki akcji, a zaczął sprzedawać od września 2021.......
Może masz rację. Chociaż wydaje mi się że dzisiaj właśnie w taki sposób jak piszesz wpuścił około 10000 sztuk w krótkim czasie, ale to tylko moje przypuszczenie
Ale tak na marginesie jakie to ma znaczenie, facet sprzedawał od 09.21, uwalił kurs, nikt nie miał akcji wiec nie było komu grać. Przez ostatnie 3 dni przemieliło się 120k akcji (do tej godziny) z 400k , które znajdują się w wolnym obrocie. Spółka była mega zdołowana, ciągle poprawiała dodatnie wyniki. W 1Q wypracowała historycznie wysokie przychody i zyski. PE miała 10. Teraz jeszcze takie info! Co to ma za znaczenie ile ma gość, który sypał czy 15 czy 40K. Za 2 tygodnie nie będzie miał już żadnych akcji a Spółka będzie minimum 100% wyżej - przecież to oczywiste. Dopiero wzrosty się zaczynają. Dopiero spółka zacznie generować poważne wyniki, nie ma sensu dyskutować czy gość jeszcze ma akcje czy nie.