Chciałeś napisać chyba Bogusz. Nie ma informacji, że Bielski kupował akcje. Już na stooq jest aktualizacja. Bogusz + 19 mln i FF teraz 36,19%. Bogusz już nie raz kupował i sprzedawał, i dla tych, którzy mają akcje kupione wyżej nic z tego nie wynikało. Bez informacji będzie kręcić się w tych okolicach.
czemu nasz forumowy Buffet Quest struś milczy? Czyżby płacze po kątach że mu o emisji nie powiedzieli na wza czy swoje mądrości wylewa na discordzie hahahaha
Dnia 2025-09-12 o godz. 08:58 ~Olo napisał(a): > Skoro rzekomo promocja jest to czemu Bogusz nie kupuje Quest? pomyśl
Ale super jest odgrzebywanie postów sprzed ponad roku.
A wtedy Bogusz właśnie kupował. I od tamtego czasu jak dużo dokupił, to nie sprzedał nic.
Nie wiem, co tam Bogusz myśli i planuje z tymi akcjami, ale ja np mam taką taktykę, że skupuję akcje jak jest tanio i potem sobie czekam. Czasem wystarczy miesiąc a czasem rok lub dwa lata. Owszem, nie mam zarobku od razu, ale za to nie muszę śledzić notowań non-stop. Wystarczy 2-3 razy w tygodniu zajrzeć, czy coś się dzieje. I to mi się sprawdza nie tylko na tej spółce a na innych też. Może Bogusz podobnie działa (tym bardziej, że ma mnóstwo akcji a płynność aktualnie prawie zerowa :-) ), no nie wiem.
Nikogo do niczego nie przekonuję. Może oprócz tego, że warto zachować spokój. I że nie warto gonić za kolosalnymi zyskami. No ale to już we własnym zakresie każdy powinien dojść do podobnych wniosków.
A ja myślę że oni na coś czekają. Być może na umożenie postępowania. NC rośnie, także za chwilę może być ciekawe. To co było ,a nie jest nie pisze się w rejestr...
faktycznie stracił gigantycznie zwłaszcza że większość akcji ma po 20gr. Maliniak wsadź se w d tą swoją inflację. Ucz się od Bogusza jak się biznes robi bo on jego biznes świetnie sobie radzi w przeciwieństwie do Ciebie
Fundusz wisi, Bodusz wisi, Łukaszewicz dostał akcji ok. 0,10, ale też wisi. Ja wiszę, on wisi i wy wisicie. Tylko Malina nigdy nie miał żadnych akcji, choć naganiał tu przy 0,70, ale nie wisiał ha ha mistrz.
Dnia 2025-09-12 o godz. 14:31 ~Holender napisał(a): > faktycznie stracił gigantycznie zwłaszcza że większość akcji ma po 20gr. Maliniak wsadź se w d tą swoją inflację. Ucz się od Bogusza jak się biznes robi bo on jego biznes świetnie sobie radzi w przeciwieństwie do Ciebie
Nooo, a nawet po 5 groszy. To dopisz jeszcze w jakiej cenie zrobił ostatnie zakupy.