• Bielski Autor: ~Quest [178.219.136.*]
    Na pewno kupował po to żeby stracić albo w najlepszym wypadku sprzedać po 80 gr :)
  • Re: Bielski Autor: ~Quest [178.219.136.*]
    Oczywiście chodziło mi o Bogusza.... mały błąd... :) w każdym razie pozdrawiam myślących akcjonariuszy
  • Re: Bielski Autor: ~ja [95.160.156.*]
    no i co geniuszu Quest czemu nie kupujesz skoro jest z grupy myślących?
  • Re: Bielski Autor: ~Kolejnyoszukany [46.113.14.*]
    Chciałeś napisać chyba Bogusz. Nie ma informacji, że Bielski kupował akcje. Już na stooq jest aktualizacja. Bogusz + 19 mln i FF teraz 36,19%. Bogusz już nie raz kupował i sprzedawał, i dla tych, którzy mają akcje kupione wyżej nic z tego nie wynikało. Bez informacji będzie kręcić się w tych okolicach.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [208.115.237.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Wystarczy że ty się pocisz przy kursie chociażby TEN i MEDAPP i ELKOP i kilku innych heheheheh
  • Re: Bielski Autor: ~InżynierMaliniak [38.75.136.*]
    Dnia 2024-06-19 o godz. 10:28 ~Quest napisał(a):
    > Wystarczy że ty się pocisz przy kursie chociażby TEN i MEDAPP i ELKOP i kilku innych heheheheh

I widzisz planktonie, odpowiedziałem za ciebie, bo już się spociłeś gdy musiałeś użyć logicznego myślenia :)
    No i niech tak zostanie że mam umysł planktona :) trzeba się ćwiczyć w pokorze. Dziękuję ci za te słowa :) pozdro
  • Re: Bielski Autor: ~Kurkumamadze [5.252.212.*]
    Każdy kupuje po to żeby nie stracic a w najlepszym wypadku zarobić . Nie każdy kto się zna zarabia ....
  • Re: Bielski Autor: ~ja [95.160.156.*]
    brawo mistrzu. Idzie jak burza w kierunku 80gr a sorry pomyliłeś niedość nazwisko co i 8 z 3 i kierunek. Brawo Quest.
  • Re: Bielski Autor: ~Marcin [147.161.248.*]
    Ciekawe ile teraz Bielski będzie miał akcji w sprawozdaniu za 2 kwartał?
  • Re: Bielski Autor: ~Radek [31.61.177.*]
    czemu nasz forumowy Buffet Quest struś milczy? Czyżby płacze po kątach że mu o emisji nie powiedzieli na wza czy swoje mądrości wylewa na discordzie hahahaha
  • Re: Bielski Autor: ~Luigi [5.173.76.*]
    Bo z leszczami nie gada
  • Re: Bielski Autor: ~Radek [31.61.180.*]
    hahaha i dlatego jest wisielcem hahahaha
  • Re: Bielski Autor: ~Luigi [94.254.153.*]
    ty też jesteś wisielcem bo tutaj siedzisz i biadolisz
  • Re: Bielskii czemu Bogusz nie kupuje? Autor: ~Olo [185.183.33.*]
    Skoro rzekomo promocja jest to czemu Bogusz nie kupuje Quest? pomyśl
  • Re: Bielskii czemu Bogusz nie kupuje? Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2025-09-12 o godz. 08:58 ~Olo napisał(a):
    > Skoro rzekomo promocja jest to czemu Bogusz nie kupuje Quest? pomyśl

Ale super jest odgrzebywanie postów sprzed ponad roku.

A wtedy Bogusz właśnie kupował.
    I od tamtego czasu jak dużo dokupił, to nie sprzedał nic.

Nie wiem, co tam Bogusz myśli i planuje z tymi akcjami, ale ja np mam taką taktykę, że skupuję akcje jak jest tanio i potem sobie czekam. Czasem wystarczy miesiąc a czasem rok lub dwa lata. Owszem, nie mam zarobku od razu, ale za to nie muszę śledzić notowań non-stop. Wystarczy 2-3 razy w tygodniu zajrzeć, czy coś się dzieje. I to mi się sprawdza nie tylko na tej spółce a na innych też. Może Bogusz podobnie działa (tym bardziej, że ma mnóstwo akcji a płynność aktualnie prawie zerowa :-) ), no nie wiem.

Nikogo do niczego nie przekonuję. Może oprócz tego, że warto zachować spokój. I że nie warto gonić za kolosalnymi zyskami. No ale to już we własnym zakresie każdy powinien dojść do podobnych wniosków.
  • Re: Bielskii czemu Bogusz nie kupuje? Autor: ~Tomek [37.30.14.*]
    A ja myślę że oni na coś czekają.
    Być może na umożenie postępowania.
    NC rośnie, także za chwilę może być ciekawe.
    To co było ,a nie jest nie pisze się w rejestr...

• Re: Bielskii czemu Bogusz nie kupuje? Autor: ~Stefan [46.205.192.*]
    Poza tym nie wiemy czy nie dokupuje... może po cichu dokupuje...
  • Re: Bielskii czemu Bogusz nie kupuje? Autor: ~InżynierMaliniak [146.70.228.*]
    Dnia 2025-09-12 o godz. 10:53 ~Stefan napisał(a):
    > Poza tym nie wiemy czy nie dokupuje... może po cichu dokupuje...

To się nazywa "uśrednia" bo poprzednio wtopił.
    Moim zdaniem już nie tego dotknie, bo ileż można tracić kesz + inflacja.
  • Re: Bielskii czemu Bogusz nie kupuje? Autor: ~Holender [109.236.81.*]
    faktycznie stracił gigantycznie zwłaszcza że większość akcji ma po 20gr. Maliniak wsadź se w d tą swoją inflację. Ucz się od Bogusza jak się biznes robi bo on jego biznes świetnie sobie radzi w przeciwieństwie do Ciebie
  • Re: Bielskii czemu Bogusz nie kupuje? Autor: ~Kol [5.173.216.*]
    Fundusz wisi, Bodusz wisi, Łukaszewicz dostał akcji ok. 0,10, ale też wisi. Ja wiszę, on wisi i wy wisicie. Tylko Malina nigdy nie miał żadnych akcji, choć naganiał tu przy 0,70, ale nie wisiał ha ha mistrz.
  • Re: Bielskii czemu Bogusz nie kupuje? Autor: ~InżynierMaliniak [130.195.212.*]
    Dnia 2025-09-12 o godz. 14:31 ~Holender napisał(a):
    > faktycznie stracił gigantycznie zwłaszcza że większość akcji ma po 20gr. Maliniak wsadź se w d tą swoją inflację. Ucz się od Bogusza jak się biznes robi bo on jego biznes świetnie sobie radzi w przeciwieństwie do Ciebie

Nooo, a nawet po 5 groszy. To dopisz jeszcze w jakiej cenie zrobił ostatnie zakupy.
[x]
HUBTECH 0,36% 0,28 2025-11-07 11:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.