Ochłońcie trochę bo naganiacie jakby oni wynaleźli koło na nowo. Ja też im kibicuję oczywiście, ale naganiacie już z przesadą. Oni tylko podpisali Term sheet a nie umowę nie wiadomo z kim na ileś tam miliardów. Może coś z tego będzie a może za parę dni będzie komunikat że jednak lipa.
O jakim naganianiu Ty piszesz. Ja tutaj siedzę od prawie 2 lat. Tutaj nie ma naganiaczy. Pewnie teraz się mogą zlecieć. Tutaj siedzą w większości poważni inwestorzy świadomi tego , co walor ma do zaoferowania. No, ale jak się pokazało to 50 % + to się pewnie zacznie. To jest bardzo silny papier.
Siedzę tu długo mam skromny pakiet nie tyś akcji ale ponad 10tys i tak miłego info się nie spodziewałem, dokładnie teraz się zleca naganiacze może być dziś grubo i w najbliższych dniach po drugie primo ultimo obrót chyba nigdy za dnia nie osiągnięty
Taki obrót nigdy nie osiągnięty ? Siedzicie tu od dwóch lat ? Poważni inwestorzy? Serio?
Ja pamiętam czasy Acrebit czyli ponad 4 lata i do poważnego inwestora mi brakuje… ludzie trochę pokory wobec giełdy i siebie. Tak jak powiedziałem, ja też im kibicuję i widać że firma się rozwija itd. Ale niektórzy już tu naganiali wczoraj że będzie 150 PLN za akcję. Opanujcie się bo przez was świeżaki mogą zawisnąć wysoko.
Nikt nie nagrania, akcje warto mieć, przecież nie od razu w tysiącach. Kupujesz 100, 500, obserwujesz rozwój na spokojnie i dokupujesz w miarę rozwoju. Przypominam, że ich produkt zdobył nagrodę na targach medycznych, więc....
Jeśli inwestorzy podejmują decyzję tylko na podstawie wpisów forum bankiera, to cóż dodać.
Yoshi to spółka, w której można upatrywać długofalowego rozwoju. Zobaczymy, co pokaże kolejny raport finansowy.