Nawet za 0.03 nie można.
Przy takiej puli akcji możesz nawet kupić milion. A Jakoś nie można. Nikt nie broni kupić wyżej, a to też blokują.
Czyli coś jest na rzeczy. Proste.
Chciałem jeszcze dokupić za więcej niż 0.03 nawet.
By mieć ponad 1 mln akcji.
Ale się nie da póki co.
Ale nie ma co 3 lata temu kupowałem i tyle czekam.
No powiem niestety tak i jestem tym faktem zasmucony. Nie wiem czy co niektórzy udaja takich nieogarów czy naprawdę nie potrafią kupić akcji pbg. Niezależnie od tego z którą opcją mamy do czynienia, dobrze to nie wygląda jak taki "doświadczony" akcjobariat tu siedzi. I jeszcze to poklepywanie wzajemne po pleckach, że nie da się kupić ha ha ha. Ja pierniczę, niezły kabareton.
Oj jajca sobie robią , można kupić ile się chce, tylko trzeba we właściwym czasie złożyć zlecenie. Dobrze o tym wiedzą tylko piszą pod publiczkę. Ja kupiłem kilka razy i naprawdę nie miałem problemu.
Kiedy można było kupić?
Widać po środzie jaki był obrót marny!
To znaczy że nikt praktycznie nie mógł realizować K na większych ilościach.
BLOKUJĄ i tyle!
a wy ogarniacie jak działa GPW? tiaaa tajemne siły mocarza PBG są w układzie z GPW i blokują rzeszy zainteresowanych dostępu do skarbu akcji PBG. A na serio dzieciaczki po to się takie śmieci daje do alertów notowanych godziny raz w tygodniu aby zapobiec spekulacji.. Tu jedna osoba bez tych blokad mogłaby robić skoki po 100% w górę lub 99% w dół jednego dnia, dlatego kurs jest równoważony popytem i podażą. Nie możesz kupić ile chcesz nawet po większej cenie