Nieprawda, skoro tak ujadali jak psy, to musieli albo mocno wcześniej umoczyć na LMG, albo są psycholami, albo jedno i drugie.
Ja nie mam akcji, ale sprzedałem z zyskiem i spółkę miło wspominam:)
Jeśli się nie wie to można się domyślać jedynie. Motywacje mogły być różne. Jedna z nich jest taka, że działali na zlecenie. W tym przypadku dobrze zarobili.
Mogli w dwojaki sposób.
Zostali opłaceni przez fundusz o którym tu cały czas trolowali.zamiana warantow jest zależna od średniego kursu. Niski kurs oznacza więcej akcji za tę samą cenę. Taki mechanizm był stosowany na wielu spółkach.
Jeśli mają info od insajderow i przez nich byli opłaceni. Przy obecnej cenie całkiem sporo akcji zostało zebrane. Dlatego wzrost na 4-5 nawet spekulacyjnie pod jakieś info da duży zarobek a większość co nie kupowała teraz przy 5 nadal będzie na dużym haku.
To oczywiście jest gdybanie. Może faktycznie robili to z czystej psychopatycznej satysfakcji
No ok, to w takim razie widzisz ich IP, to zgłoś te posty o "nieprodukowaniu Chornobyla i braku premiery " na prokuraturę za podawanie fałszywych cenotwórczych postów. Po co się z nimi cackasz ? Serio mówię. Niech dostaną karę za kłamstwa. Podobnie za te insynuacje, że tu pisali pracownicy ze spółki, bo ja nie jestem żadnym pracownikiem i podejrzewam, że Ty też.
Działaj !
Uuu czekamy . . Czekamy. . Zastanawia mnie Jedna rzecz . ? Jak wy sugerujecie że co kolwiek ktoś mógł tutaj zarobić ?? Kurs skrupulatnie spuszany był z 44 na 2 Zł . Więc gdzie i w jaki sposób ? Prokuratura ? To chyba dla tej spółki . . Przecież sprawdza się to co napisalem. To były moje przypuszczenia i niestety zaznaczam niestety sprawdza się to .a na spółce straciłem i już się z tym pogodziłem . Od początku pisałem ze tak się to może skończyć. ? I ty się odgrażasz tutaj ? Wiesz co piszesz . . ? Po to jest to forum. Jedni piszą o wzrostach na 44 inni o spadkach i stało się . Jak się ludzicie że to odbije cóż .. obawiam się że nie . I jedynymi osobami winnymi za tą spółkę krzak są osoby które nie zarządzają i nas wszystkich ubrali. Tyle. . Po to jest to forum .przeciez jak pisałem że ta gra to będzie syf bo po espi po innych komunikatach widać było że spółka ma w d.. tą grę to mnie wyzywalsiscie . . A teraz co ?? Współczuję intencji
Zapytałeś jak mogli zarobić to ci odpowiedziałem. Niemal czasu się zajmować takimi rzeczami. Chyba nie wiesz jak działa nasz wymiar sprawiedliwości. Nasza gpw od lat pozwala Natalie rzeczy. Albo pompowanie *10 albo spuszczenie tyle samo. Ja wyciągam wnioski. Po tym poście syn Daniela już odpisał swoje wywody. O tym że stracił i inne niedorzeczności. O jego wizjach i że jest Nostradamusem naszych czasów. I inne bzdury. I wniosek jest prosty. Albo jest to osoba chora na głowę albo zarabia innych opcji tu nie ma. Nie masz akcji to się spółka nie interesujesz. Oczywiście są tacy "inwestorzy" co jak sprzedadzą z dużą strata to potem miesiącami plują na spółkę licząc że spadnie jeszcze niżej i albo on odkupi i potem zarobi albo ma satysfakcje że drugi stracił więcej
Ale to podpada pod punkt z chora głową