• Korekta nadchodzi Autor: ~Jarek [188.33.242.*]
    Nic nie może wiecznie rosnąć.
    At pokazuje, że powinniśmy zejść na 25
  • Re: Korekta nadchodzi Autor: ~pg [79.190.247.*]
    zastanawia mnie entuzjazm tutejszego planktonu giełdowego niepopartego żadną wiedzą wskaźnik rsi na poziomie ceny 34 cały czas w dół i nie przebił a zdecydowanie się odbił od wskażnika, rsi przy cenie 25 , innymi słowy wskażnik spada , a cena rośnie , co to leszcze giełdowe oznacza , pytam "znafców" u tuzów rynku takich jak :emeryk i bracia syjamscy trzy literowi z tego samego kabla + polonista he ?
  • Re: Korekta nadchodzi Autor: ~pg [79.190.247.*]
    zastanawia mnie entuzjazm tutejszego planktonu giełdowego niepopartego żadną wiedzą wskaźnik rsi na poziomie ceny 34 cały czas w dół i nie przebił a zdecydowanie się odbił od wskażnika, rsi przy cenie 25 , innymi słowy wskażnik spada , a cena rośnie , co to leszcze giełdowe oznacza , pytam "znafców" u tuzów rynku takich jak :emeryk i bracia syjamscy trzy literowi z tego samego kabla + polonista he ?
  • Re: Korekta nadchodzi Autor: ~aaa [83.31.63.*]
    I tak sobie będziesz pytał do 40,50,60 itd.ale kiedyś korekta przyjdzie ale ty nie będziesz pytał.
  • Re: Korekta nadchodzi Autor: ~pg [83.11.87.*]
    ee gamoniu zostało ci bbb , ccc, itd, dostałeś konkterne pytanie,, za trudne? to poszukiaj odpowiedzi w necie , jak wygrają przetargi pokażą fundamenty może byc i 80 ale leszczyku do tego daleka droga , jak na marzenia to powinno być 21 a na razie czekam na 38-40 pytanie czy doleci ?
  • Re: Korekta nadchodzi Autor: ~mm [185.22.136.*]
    To już nie czekasz na 10, zdecyduj się.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.176.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Korekta nadchodzi Autor: ~nnpg [83.11.87.*]
    może być 10 a golić takiego gumisia ja ty pod róznymi nikami można po każdej cenie to fakt , nie ważna cena ważne golenie , chodzi gumis o zmienność . kupię za 30 sprzdam ci za 34, kupię za 34 sprzedam ci za 38 a jak spadnie wyjdę na zero i dokupie tam gdzie w koncu to cudo spadnie na dłużej bo tam jego miejsce , wieć leszczyku mogę bawic się wami do konca no bo skoro trend to twój przyjaciel podobno i wszyscy w to wierzą bez granic nawet jak rozzmija sie to na oscylatorach to mnie mnie gancegal
    kumasz czy za trudne ?
  • Re: Korekta nadchodzi Autor: ~psychiatra [83.22.203.*]
    Ale numer, tu już nawet ja nie pomogę.
    gumis w czym ty może pomóc skoro sobie nie ppotrafisz . leki nie działaja ?
  • Re: Korekta nadchodzi Autor: ~Qbq [92.150.65.*]
    pg ujada a karawana jedzie dalej ...
    paka...cyk
    wobraź sobie że jazda karawany mnie nie przedszkadza , wieć się nie podniecaj bo ci alfabetu zabrakinie
  • Re: Korekta nadchodzi Autor: ~Alfa [104.28.45.*]
    Masz rację kolego, korekta dla ochłody wskazana lecz z 45 na 39 i konsola 39-41 do czasu nowych kontraktów o
    Dnia 2024-06-19 o godz. 00:18 ~Alfa napisał(a):
    > Masz rację kolego, korekta dla ochłody wskazana lecz z 45 na 39 i konsola 39-41 do czasu nowych kontraktów o

jest dobrze optymism bardzo wysoki wbrew oscylatorom, taka sama miłośc była na text jak był po 140 tam też widzieli sztuczną inteigencję i 200 za chwilę a co się dziś dzieje warto popatrzeć z pokorą

[x]
ELEKTROTI -2,54% 59,45 2026-05-26 15:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.