zastanawia mnie entuzjazm tutejszego planktonu giełdowego niepopartego żadną wiedzą wskaźnik rsi na poziomie ceny 34 cały czas w dół i nie przebił a zdecydowanie się odbił od wskażnika, rsi przy cenie 25 , innymi słowy wskażnik spada , a cena rośnie , co to leszcze giełdowe oznacza , pytam "znafców" u tuzów rynku takich jak :emeryk i bracia syjamscy trzy literowi z tego samego kabla + polonista he ?
zastanawia mnie entuzjazm tutejszego planktonu giełdowego niepopartego żadną wiedzą wskaźnik rsi na poziomie ceny 34 cały czas w dół i nie przebił a zdecydowanie się odbił od wskażnika, rsi przy cenie 25 , innymi słowy wskażnik spada , a cena rośnie , co to leszcze giełdowe oznacza , pytam "znafców" u tuzów rynku takich jak :emeryk i bracia syjamscy trzy literowi z tego samego kabla + polonista he ?
ee gamoniu zostało ci bbb , ccc, itd, dostałeś konkterne pytanie,, za trudne? to poszukiaj odpowiedzi w necie , jak wygrają przetargi pokażą fundamenty może byc i 80 ale leszczyku do tego daleka droga , jak na marzenia to powinno być 21 a na razie czekam na 38-40 pytanie czy doleci ?
może być 10 a golić takiego gumisia ja ty pod róznymi nikami można po każdej cenie to fakt , nie ważna cena ważne golenie , chodzi gumis o zmienność . kupię za 30 sprzdam ci za 34, kupię za 34 sprzedam ci za 38 a jak spadnie wyjdę na zero i dokupie tam gdzie w koncu to cudo spadnie na dłużej bo tam jego miejsce , wieć leszczyku mogę bawic się wami do konca no bo skoro trend to twój przyjaciel podobno i wszyscy w to wierzą bez granic nawet jak rozzmija sie to na oscylatorach to mnie mnie gancegal kumasz czy za trudne ?
Dnia 2024-06-19 o godz. 00:18 ~Alfa napisał(a): > Masz rację kolego, korekta dla ochłody wskazana lecz z 45 na 39 i konsola 39-41 do czasu nowych kontraktów o
jest dobrze optymism bardzo wysoki wbrew oscylatorom, taka sama miłośc była na text jak był po 140 tam też widzieli sztuczną inteigencję i 200 za chwilę a co się dziś dzieje warto popatrzeć z pokorą