Spokojnie. Jeszcze z dwa lata i będzie tu z 4zl. Jak na jesieni wykopki dopiszą to powinno udać się im więcej frytek sprzedać i poprawią wyniki. Trzymam kciuki
kolega wyszedl ...wrocil i teraz marzy o pociagu. chlopcze trzabylo te kilka akcji nie odkupywac widzielismy ile miales. wielce wspiminales ze wyszedles i sie zegnales haha.tego nikt tu nie kupuje nikt tez nie sprzedaje te obroty to fejk sprawdzone .ja wychodze od 2 tygodni powyzej 3.5 ..i lepiej w byle token zainwestuje niz tu smierdziec przez kokejne 2 lata....moze odbije ...w najblizszym czasie ale to i tak bagno.
Popatrz sobie jak np Doge leci na …. już byś popłynął razem z nim, także inwestuj sobie gdzie chcesz. Jak mnie tu nie było przewaliłem sporo kasy właśnie na takim profesorskim inwestowaniu, objechali mnie jak młodego, trudno, trzeba się było pozbierać. Nie kupujesz to nie kupuj historii … oby życie Cie mniej doświadczyło i te tokeniki Ci na zdrowie wyszły - nie mam o tym dobrego zdania. Wejdzie niestety zaraz nowa waluta, ale nie krypto na rynek, dla której widzę w portfelach robią miejsce widzę, także już Ci mówię ostrożnie
Nie będę tu opisywał sygnałów płynących z wykresu z AT, ale trzymam kciuki bo na wykresie tyg. zaczyna ładnie to wyglądać, ale poczekajmy do końca tygodnia, pieniądze lubią cisze i spokój
ile Ty masz lat ziomek....zamiast zasmiecac to forum doczytaj to i owo. ustawy sa juz podane i dawno znane. jp co za akcjonariat. prdl wychodze z tego syfu
Projekt to tylko projekt, na walnym można jeszcze wszystko zmienić, coś dodać lub usunąć... Liczy się to co jest ostatecznie uchwalone a nie projekt...