• Spokojnie Autor: ~Optymista [185.141.137.*]
    Spokojnie. Jeszcze z dwa lata i będzie tu z 4zl. Jak na jesieni wykopki dopiszą to powinno udać się im więcej frytek sprzedać i poprawią wyniki. Trzymam kciuki
  • Re: Spokojnie Autor: ~Ww [178.36.22.*]
    Wejdzie dobry projekt czerwiec-lipiec i pociąg Ci odjedzie i przypomnę Ci się tutaj, będziesz na peronie jak pociąg odjedzie?
  • Re: Spokojnie Autor: ~Taa [37.248.209.*]
    Ok.
  • Re: Spokojnie Autor: ~bagno [146.70.82.*]
    kolega wyszedl ...wrocil i teraz marzy o pociagu. chlopcze trzabylo te kilka akcji nie odkupywac widzielismy ile miales. wielce wspiminales ze wyszedles i sie zegnales haha.tego nikt tu nie kupuje nikt tez nie sprzedaje te obroty to fejk sprawdzone .ja wychodze od 2 tygodni powyzej 3.5 ..i lepiej w byle token zainwestuje niz tu smierdziec przez kokejne 2 lata....moze odbije ...w najblizszym czasie ale to i tak bagno.
    Popatrz sobie jak np Doge leci na …. już byś popłynął razem z nim, także inwestuj sobie gdzie chcesz. Jak mnie tu nie było przewaliłem sporo kasy właśnie na takim profesorskim inwestowaniu, objechali mnie jak młodego, trudno, trzeba się było pozbierać. Nie kupujesz to nie kupuj historii … oby życie Cie mniej doświadczyło i te tokeniki Ci na zdrowie wyszły - nie mam o tym dobrego zdania. Wejdzie niestety zaraz nowa waluta, ale nie krypto na rynek, dla której widzę w portfelach robią miejsce widzę, także już Ci mówię ostrożnie
  • Re: Spokojnie Autor: ~Szok [91.235.230.*]
    1% up juz dziś. Kto powstrzyma to szaleństwo?!
  • Re: Spokojnie Autor: ~ArTi [94.254.134.*]
    ja chętnie wezmę 1% każdego dnia giełdowego
    Nie będę tu opisywał sygnałów płynących z wykresu z AT, ale trzymam kciuki bo na wykresie tyg. zaczyna ładnie to wyglądać, ale poczekajmy do końca tygodnia, pieniądze lubią cisze i spokój
  • Re: Spokojnie Autor: ~KIamil [87.205.208.*]
    Festiwal udany i zarobił na siebie na pewno.
    Zaraz kolejne dobre wyniki będą i końcówki projektów. Jesteśmy przed wzrostami!
  • Re: Spokojnie Autor: ~realista [51.195.103.*]
    chlopie moze i tak ale tego nikt nie kupuje- sprawdxone wystawuanymi zleceniami. lepiej ich troche nakarmic i potem ewentualnie odkupic.
    Fajnie jakby na najbliższym Walnym zapadły jakieś zaskakujące, pozytywnie decyzje, czy jakaś niespodzianka jest możliwa?
  • Re: Spokojnie Autor: ~syf [165.22.231.*]
    ile Ty masz lat ziomek....zamiast zasmiecac to forum doczytaj to i owo. ustawy sa juz podane i dawno znane. jp co za akcjonariat. prdl wychodze z tego syfu
    Następny Geniusz, brak słów
    Przecież dlatego pytam, czy znacie procedurę, czy oprócz tych projektów uchwał kolego miętowy, nie ustaw, na walnym mogą zapaść inne decyzje?
  • Re: Spokojnie Autor: ~luccas [145.224.118.*]
    Projekt to tylko projekt, na walnym można jeszcze wszystko zmienić, coś dodać lub usunąć... Liczy się to co jest ostatecznie uchwalone a nie projekt...
    Trochę im schodzi z publikacją uchwał, pewnie pt i duży ruch na espi? Czekamy
  • Re: Spokojnie Autor: ~ArTi [5.173.65.*]
    Są od wczoraj, tak jak ustalone w projektach, brak zaskarżenia, odwołana jedna osoba z zarządu i powołana nowa
    Ok dzięki za info
[x]
EKIPA 1,19% 1,27 2026-03-27 15:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.