Dywidendy nie dostali
Skupu też nie widu i słychu
Więc oddają.
A skoro uważasz że nie wiedzą co robią to czemu Sobik kupił od NN 1mln szt po 7,20….?
Raczej śmiem stwierdzić że Sobik wie więcej niż NN
A przy okazji zwiększają inne wskaźniki. Zysk na akcje ….
A płynność mała z jednej strony jest zła a z drugiej …. Małą ilością można z kursem zrobić co się chce…
Dzielna dyskusja.
Sobik posiada 14,8 mln szt akcji.
W między czasie dokupuje 1mln po 7,2 od NN. To ja się pytam
On jest desperat skoro na forum twierdzicie że to bankrut i śmieć ten Lentex
Czy może terzeba się zastanowić czy Sobik czegoś nie wiem? Lądujesz 100mln PLN w spółkę tak bo Ci się podoba czy raczej wierzysz i mniej więcej znasz perspektywy rozwoju dalszego spółki.
Nadmienię że spółka co roku wykazuje 30mln zysku i ma 208mln zatrzymanych zysków…..
Więc zanim coś napiszecie rozważcie różne opcje i nie pierd….ie że to bankrut i śmieć.
Mnie też wkurza że kurs jest na 6,5. Według mnie 20zl to jest normalna cena a i to myślę że więcej powinien kosztować ….
Jak było 13mln szt akcji w obrocie to kurs dojechał do 90zl.
Co daje kapitalizację na poziomie 1,3mld zł
Teraz akcji jest 35/36mln szt (Lentex ma swoje tego nie liczę) a kapitalizacja jest na poziomie 234mln
Brakuje jakieś x5,5
Czyli proste liczenie 6,5x5,5 =36
A nadmienię że wtedy takich zysków nie widział nikt
Przestań pisać takie bzdury….
Wiesz co może być za 4 lata?
Sobik będzie miał 70 lat a Moska też nie mniej…
Jak się zjawi kupiec to nie będą się zastanawiać tylko sprzedadzą swoje pakiety i zaczną robić inne rzeczy… wnuki bawić :-))
Daj se spokój z takimi komentarzami
Wierze w Ciebie i że nie zawiedziesz w trudnych chwilach Tak trzymaj ! Juz niedługo okaże sie , że jesteś ogromnie zamożnym posiadaczem akcji ltx Zostało niewiele ponad 1000 dni (sesji notowań znacznie mniej)
Nieładnie. Nie odpowiadasz na pytania. Jeśli prawda jest to co piszesz, to by wskazywało na zmowę odnośnie kursu. Takie działania są niezgodne z prawem. Odpowiedzialność ponoszą też ci, którzy o tym wiedzą i nie informują właściwych organów.
Jak wyniki kiepskie?
30mln zysku to kiepsko?
Zastanawia mnie inna kwestia.
W jakim celu wszystkie zyski idą na kapitał ?
Już jest tam uzbierane jakieś ponad 200mln zł?
Czyżby szykowali dużą inwestycje czy może jakieś przejęcie ?
Hans, zastanawiasz się po co im ta kasa. Pomyśl o tym co się dzieje obecnie w kraju. Jest wiele firm, które przenoszą się do innych państw, może i oni planują też jakąś przeprowadzkę?