dobijamy do 35 i odpadamy do 28 ? czy jak? , jak to wygląda z poziomu sierżanta na emeryturze che? zawsze jest szansa na mega kontrakt na granicy lub jego brak i mamy +- 20 %
Dnia 2024-06-17 o godz. 13:05 ~mm napisał(a): > W jakim celu w innych wątkach było wypisywać te bzdury.
bredzisz chłopie żadne bzdury zawsze o tym pisałem jako o alternatywie i tworzenie głowy formacji rgr , bo jak nie chce spadać a powinno to będzie rosnąć , i odwrotnie , spadnie z wyższego konia tylko nie wiadomo kiedy i do ilu,bo wykupienie papiera tutaj zawsze jest karane ,
Dnia 2024-06-17 o godz. 14:40 ~Qbq napisał(a): > pg - nie napisałeś co ci opadło, spadło czy inne... > > dasz znać wieszczu? > > do ilu to miało być? 28, 20 cz tylko 12?
juz cię uczę szacunku do rynku bo widzę że modaratorkowi nie pasuje przedział 21- 28 bo wszystko w tym względzie niezależnie od języka usuwa , ok 35 widzę jako głowe rgr, lina szyi jest wówczas na granicy ok 28 jak test padnie to mamy ok 21 ( odrób lekcje i poczytaj sobie o formacji rgr no ale to zbyt trudne) . Secundo? pod co ma rosnąc przetargi trzeba przygotować a na to musi byc czas , a jak dotychczas rośniemy na marzeniach i wybujałych oczekiwaniach
Dnia 2024-06-17 o godz. 18:08 ~Qbq napisał(a): > pg > > Jeśli na wykresie widzisz rgr to może okulista? > > z trendem nie Wałcz, ale ty twardo jesteś lepszy od wszystkich ... tylko w czym???
wioskowy leszczu jestem lepszy w tym ,że nie idę z motłochem , a jak wiadomo większość nie ma racji , mój tok rozumowania to oczywiście pewne hipotezy do dyskusji ale dywergencja na rsi każe mi byc ostrożnym i nie zachłystywać się optymizmem gawiedzi na tym forum
podzielam twoje pomysł nie idź z tłumem ... ale ile jeszcze chcesz doszukiwać się głębokiego opadu?
Albo wchodź, albo czekasz?
Nie obserwuje cię bo widzę twoje wpisy od tygodnia ... Inni piszą że jesteś tu od wielu wielu tygodni i zapowiadasz korekty i opady i co?
Nie idziesz z tłumem ale cały czas nie wykorzystujesz korekt...
Może odpuść sobie ELT ? :)
Albo czekaj dalej ..
Ja przepuscilem PKP, Polsat i Atrem
Na każdym było książkowo, spóźniałem się po kilka dni i każdy z nich poszedł o 50-100% w kilka dni... czasem się nie uda, ale nie wiem po co ty tu siedzisz ...
Przecież jak to spadnie to będzie długo spadalo, no nie? skoro długi rosło.
Więc poczekaj z zakupami :)
A jeśli się mylisz i będzie i tak rosło to po co czekasz?
Pobaw się gdzie indziej...
Pozdrowienia od leszcza dla rekina (czy plotki)?
:)
cd na 35 jest podwójny szczyt ( ewentualny ), głowa jest wyżej jak będzie na 40 będzie żyrafa do gawiedzi co niby czekam od 6 skąd ta wasza wiedza z notatek sierżanta czy 3 literowego wieszcza ludowego któremu sie wydaje że wie co mai i po ile dobre naprawdę dobre zaczynacie mnie bawić , kiedy 40 bo sądzę że do piątku